Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Με καμπαρντίνα Vassia Kostara σε πρωινή βόλτα στο Λονδίνο

Η εμφάνιση της επιτυχημένης παρουσιάστριας με το κλασικό πανωφόρι.

Κατερίνα Καινούργιου @katken85

Μια πρωινή βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου απόλαυσε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου, φορώντας το απόλυτο βρετανικό πανωφόρι: μια κλασική καμπαρντίνα σε μπεζ απόχρωση που ταιριάζει με τα πάντα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε πρόσφατα στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου με τον σύντροφό της, όπου και απόλαυσε strolling και ποιοτικό χρόνο στην στολισμένη για τα Χριστούγεννα πόλη. Η ίδια ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια από αυτές να κλέβει την παράσταση χάρη στο κλασικό και στιλάτο look της με καμπαρντίνα. Το εν λόγω κομμάτι προέρχεται από την τελευταία συλλογή της Βάσιας Κωσταρά και αποτελεί την απόλυτη επιλογή σε φθινοπωρινό πανωφόρι για τη σεζόν, με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας να προτείνουν αντίστοιχα κομμάτια στις πρόσφατες συλλογές τους.

Αν δεν έχεις στη συλλογή σου μια καμπαρντίνα, επένδυσε φέτος σε ένα κλασικό κομμάτι που θα διατηρήσεις για χρόνια στη συλλογή σου, ταιριάζοντάς το με δεκάδες διαφορετικά outfits με day to evening διάθεση. Δοκίμασε διαχρονικά χρώματα όπως το μπεζ, το καφέ και το μαύρο, ενώ μη διστάσεις να δοκιμάσεις τη χακί εκδοχή του ρούχου, που προτάθηκε σε πολλές συλλογές και παραμένει εξίσου versatile επιλογή. Θα ταιριάξεις το πανωφόρι σου σε denim looks και πάνω από θηλυκά κοστούμια, αλλά και με girly φορέματα και φόρμες, με athleisure διάθεση.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Ακολουθούν μερικές καμπαρντίνες για να επενδύσεις φέτος στο διαχρονικό πανωφόρι.

Editor’s choice

Σερζέ καμπαρντίνα, H&M

Κοντή καμπαρντίνα από μείγμα βαμβακιού με λουράκια, Massimo Dutti

Καμπαρντίνα με ζώνη, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr