Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το plaid σύνολό της με φούστα είναι ο πιο chic τρόπος να φορέσεις το trend αυτή τη σεζόν

Η εμφάνιση της επιτυχημένης παρουσιάστριας με καρό σύνολο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με ένα plaid σύνολο που ακολουθεί στο έπακρον τις τάσεις της μόδας εμφανίστηκε πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δίνοντάς μας έμπνευση ώστε να εντάξουμε το κλασικό μοτίβο στις φετινές μας εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της ένα καρό σύνολο αποτελούμενο από mini φούστα και ασορτί πουκάμισο, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα δύο ρούχα έρχονται από το brand Same Old New και το μοτίβο τους είναι σε πιο σκοτεινές αποχρώσεις όπως το γκρι, το μωβ και το μαύρο, σε ένα μοντέρνο take του κλασικού καρό που μας άρεσε πολύ.

Ένα καρό deux-pièces όπως αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι μια ιδανική προσέγγιση για να φορέσεις το plaid trend αυτή τη σεζόν, επιλέγοντας preppy σιλουέτες όπως οι κοντές και μεσαίου μήκους φούστες με πιέτες, τα κλασικά πουκάμισα, αλλά και τα tops που συνδυάζουν το μοτίβο με στοιχεία όπως οι μαύροι φιόγκοι από βελούδο. Εναλλακτικά, δοκίμασε να φορέσεις το καρό μοτίβο σε darted ψηλόμεσα παντελόνια συνδυασμένα με πολυτελή μάλλινα πουλόβερ ή μεταξωτά πουκάμισα, σε εμφανίσεις που φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ, σε επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και στις βόλτες σου.

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή