Follow us

Πώς θα συνδυάσεις ένα δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια αυτή τη σεζόν

Συμβουλές και ιδέες για outfits με το διαχρονικό boho κομμάτι που είναι ξανά τάση.

Fringed boho jacket Splash News/ Ideal Images

Ένα δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια αποτελεί ένα τολμηρό κομμάτι που όμως αποπνέει boho διάθεση και διαχρονική κομψότητα όταν αυτό συνδυαστεί σωστά. Έχοντας αρχικά συνδεθεί με την country και biker κουλτούρα, το εν λόγω fashion item εξελίχθηκε σε ένα κομμάτι-κλειδί για τον κόσμο της street style μόδας, που μπορεί να απογειώσει διάφορα στιλ. Το να συνδυάσεις ένα δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια μπορεί να φαίνεται αρχικά σαν πρόκληση, είναι όμως παράλληλα μια διασκεδαστική διαδικασία και μπορεί να δημιουργήσει ευέλικτες εμφανίσεις παντός καιρού. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και ιδέες για να το συνδυάσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Boho vibe με vintage πινελιές

Το δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια είναι αγαπημένο piece του boho στυλ και ταιριάζει υπέροχα με αέρινα φορέματα από σιφόν, με vintage διάθεση. Για να πετύχεις αυτό το look, σκέψου και άλλα ελαφριά, αέρινα υφάσματα σε ρούχα όπως τα πουκάμισα με βολάν, που έρχονται σε αντίθεση με την πιο τραχιά υφή του δέρματος. Συνδύασε με μποτάκια σε γήινες αποχρώσεις και διάλεξε κοσμήματα σε layers, όπως μακριά κολιέ με παντατίφ ή βραχιόλια τύπου bangles.

Biker chic

Mε έμπνευση τις κλασικές εμφανίσεις των μηχανόβιων και μερικές από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της rock μουσικής, συνδύασε ένα fringed leather jacket με στενά denim παντελόνια ή σορτσάκια και graphic T-shirts μέσα από το jean. Τα combat μποτάκια και οι αρβύλες ολοκληρώνουν ιδανικά την εμφάνιση.

Casual cool με jean

Για ένα χαλαρό και άνετο στιλ στην καθημερινότητα, συνδύασε το δερμάτινο μπουφάν με κρόσια σου με ένα κλασικό blue jean. Ο συνδυασμός jean και δέρματος είναι με τη σειρά του κλασικός, και τα κρόσσια προσθέτουν μια μοναδική πινελιά σε ένα απλό καθημερινό σύνολο. Ολοκλήρωσε με sneakers ή loafers και πρόσθεσε ένα χρωματιστό φουλάρι στον λαιμό ή την τσάντα σου.

Western-inspired

Ένα Western-inspired look ταιριάζει απόλυτα με το εν λόγω κομμάτι και για να το πετύχεις χρειάζεσαι vintage cowboy αναφορές. Δοκίμασε να το συνδυάσεις λοιπόν με καουμπόικες μπότες ή ankle boots, ένα απλό jean πουκάμισο και μια δερμάτινη ζώνη με έντονη αγκράφα.

Minimalist προσέγγιση

Αν προτιμάς ένα πιο απλό και μινιμαλιστικό στυλ, αλλά θέλεις να πειραματιστείς με τα κρόσσια, μπορείς να "κατεβάσεις" το τολμηρό στοιχείο του μπουφάν συνδυάζοντάς το με απλά και κομψά κομμάτια σε μονοχρωματική βάση. Το κλειδί είναι να αφήσεις το μπουφάν να πρωταγωνιστήσει. Διατήρησε minimal και τα κοσμήματα, επιλέγοντας μικρούς κρίκους ή ένα διακριτικό κολιέ και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μποτάκια.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις μπουφάν για να ανανεώσεις τη συλλογή σου.

Editor's choice

Τζάκετ 100% δέρμα κρόσσια, Mango

Τζάκετ με κρόσσια, Reserved

Μπουφάν, Answear Lab

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr