Follow us

Έλλη Στάη | Το total white look με παντελόνι που επέλεξε για μια βραδιά στη Λυρική Σκηνή

Η εμφάνιση της επιτυχημένης δημοσιογράφου στην παράσταση Ιφιγένεια Εν Αυλίδι και Ιφιγένεια Εν Ταύροις.

Έλλη Στάη NDP

Μια βραδιά στη Λυρική Σκηνή απόλαυσε η Έλλη Στάη, η οποία παρευρέθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στα πλαίσια της παράστασης Ιφιγένεια Εν Αυλίδι & Ιφιγένεια Εν Ταύροις. Εκεί, η επιτυχημένη δημοσιογράφος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τη στιλάτη της εμφάνιση, χαρίζοντάς μας έμπνευση για να δημιουργήσουμε παρόμοια looks.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη εμφανίστηκε με ένα total white look με παντελόνι με πιέτες, το οποίο συνδύασε με ένα minimal top. Για πανωφόρι, η ίδια επέλεξε ένα κοτλέ blazer σε off-white απόχρωση, ενώ το σύνολο ολοκληρώθηκε με μπεζ μυτερές γόβες και μια δερμάτινη τσάντα μαύρου χρώματος, με λευκές λεπτομέρειες. Ως προς τα αξεσουάρ, η δημοσιογράφος επέλεξε ένα μακρύ κολιέ με λευκές και baby blue πέτρες, όπως και κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια.

Τα total white looks αποτελούν μια επιλογή παντός καιρού, που μπορεί ανάλογα με το styling να ταιριάξει σε εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Μην διστάσεις λοιπόν να επενδύσεις σε ένα κοστούμι λευκής ή ζαχαρί απόχρωσης, αλλά και σε midi φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα σου και που θα ευχαριστηθείς σε διάφορες περιστάσεις.

Η εμφάνιση της Έλλης Στάη

Έλλη Στάη | Το total white look με παντελόνι που επέλεξε για μια βραδιά στη Λυρική Σκηνή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr