Follow us

Mary Janes | 8 ζευγάρια παπούτσια για να δοκιμάσεις το shoe trend στις εμφανίσεις σου

Ένα κλασικό αγαπημένο design είναι και πάλι εδώ για να πλαισιώσει τα preppy looks σου.

Alexa Chung Splash News/ Ideal Images

Πήραν το όνομά τους από έναν χαρακτήρα του comic Buster Brown, όπου η ηρωίδα Mary Jane φορούσε το εν λόγω στιλ παπουτσιού. Στη συνέχεια, η εταιρεία Brown Shoe Company θα τις έκανες δημοφιλείς στις αρχές του 20ού αιώνα, κάνοντάς τες ένα από τα αγαπημένα design παπουτσιών των μικρών κοριτσιών, για να φτάσουν σταδιακά στα πόδια των πιο καλοντυμένων γυναικών της υψηλής και μη κοινωνίας. Ο λόγος για τις αγαπημένες Mary Janes, που αυτή τη σεζόν αποτελούν ξανά τάση, πλαισιώνοντας τα preppy looks του φθινοπώρου και του χειμώνα σε παιχνιδιάρικες εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Αυτή τη σεζόν, θα βρεις τις Mary Janes στην αγορά στο κλασικό χαμηλό τους τακούνι, αλλά και σε πιο ψηλές εκδοχές τους, με το patent leather τους να βάφεται όχι μόνο στο κλασικό μαύρο, αλλά και στο μοδάτο burgundy ή το bold λευκό. Φυσικά δεν λείπουν και οι metallic εκδοχές τους, που είναι ιδανικές για πιο επίσημες εμφανίσεις στις οποίες δεν θέλεις να φορέσεις ψηλές γόβες με λεπτό τακούνι.

Συνδύασε τις Mary Janes σου με ρούχα με πιο ρετρό διάθεση, όπως mini φορέματα σε ‘60s πατρόν ή micro skirts που παραπέμπουν σε συλλογές της Miu Miu, ενώ μη διστάσεις να τις επιλέξεις και σε εμφανίσεις με cigarette παντελόνι και ruffled tops, που είναι ιδανικές για elevated office looks.

Ακολουθούν μερικές επιλογές από την αγορά, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου.

Editor’s choice

Σε ασημένια απόχρωση, Kurt Geiger, Kalogirou

Σε burgundy απόχρωση, Envie Shoes

Σε μπλε και λευκό χρώμα, Carel, Kalogirou

Σε burgundy απόχρωση, Zara

Σε μαύρο χρώμα, Tsakiris Mallas

Σε χρυσή απόχρωση, Circus by Sam Edelman, Haralas

Σε ασημένια απόχρωση, Massimo Dutti

Σε merlot απόχρωση, Tamaris

Σε off-white απόχρωση, Vagabond Shoemakers, Answear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr