Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τζιν παντελόνι από τη Zara που ταιριάζει τέλεια με ψηλοτάκουνα παπούτσια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει να μας εμπνέει με τις στιλιστικές επιλογές της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της πρωινής ζώνης στην τηλεόραση λόγω της εκπομπής "Happy Day" που παρουσιάζει στον Alpha. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχουν και οι στιλιστικές επιλογές που κάνει στα επεισόδια της εκπομπής της, αφού συχνά φοράει κομμάτια από τα αγαπημένα μας high street brands μόδας όπως η Zara.

Σε ένα από τα looks που μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να φορά ένα λευκό straples top με ένα ankle cut τζιν παντελόνι σε flare γραμμή από τη συλλογή της Zara. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία δερμάτινη ζώνη σε animal print, που έκανε το αποτέλεσμα πιο ιδιαίτερο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τζιν από τη Zara που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το look της είναι κυρίως το παντελόνι, το οποίο είναι ιδανική επιλογή για εσένα που αναζητάς ένα τζιν που να ταιριάζει τέλεια με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πιο συγκεκριμένα, τα boot cut τζιν σε συνδυασμό με γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μποτάκια με τακούνι δημιουργούν ένα πολύ κομψό και κολακευτικό αποτέλεσμα. Τα flare παντελόνια μάλιστα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν συμφωνα με τους οίκους Dries Van Noten, Balmain, Bevza, Eudon Choi, Emporio Armani, Calcaterra και Bottega Veneta. Ανήκουν μάλιστα στην κατηγορία των τζιν που κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους, συνεπώς είναι σίγουρα must have.

Editorial | Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε πάντα οι γυναίκες με τις τάσεις της μόδας

Το φθινοπωρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the Trend

Ψηλόμεσο τζιν με ζώνη Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης