Αυτό το scarf coat από τη Massimo Dutti είναι το ιδανικό κομμάτι για να ακολουθήσεις μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν

Το ζεστό πανωφόρι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Προτάθηκε πρώτη φορά από τον οίκο Hermès, συνδυάζοντας την εφευρετικότητα στο design του με το απαράμιλλο στιλ που προσφέρει, με elegant και cozy διάθεση. Το scarf coat αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα πανωφόρια στον κόσμο της μόδας, έχοντας κάνει την εμφάνισή του στη δεκαετία του ’80 και εδραιωθεί στην αγορά για πολλαπλές σεζόν μέσα από οίκους και σχεδιαστές όπως οι Yohji Yamamoto, Max Mara και Rick Owens.

Ήταν το 2021 όταν ο οίκος Toteme θα το επανέφερε στις τάσεις, κυκλοφορώντας για πρώτη φορά το δικό του scarf coat το οποίο θα γινόταν σύντομα viral σε Instagram και TikTok. Αρκετές σεζόν μετά, το ίδιο στιλ είναι ξανά εδώ, έχοντας προταθεί στις συλλογές των Jil Sander, Issey Miyake, Del Core, Giada και Bottega Veneta μεταξύ άλλων.

Έτσι, η τάση ήρθε και σε πιο προσιτά brands, με τη Massimo Dutti να προτείνει για φέτος ένα ζεστό μάλλινο scarf coat σε ανθρακί απόχρωση, που θα γίνει staple στις εμφανίσεις σου αυτόν το χειμώνα. Το εν λόγω σχέδιο έρχεται με ζώνη που τονίζει τη μέση, ενώ το κασκόλ του είναι αποσπώμενο για να το φορέσεις με άνεση τις μέρες με λιγότερο κρύο, αλλά και σε επόμενες σεζόν που η τάση ενδεχομένως υποχωρήσει.

Θα συνδυάσεις το παλτό ιδανικά σε day to evening εμφανίσεις, αναβαθμίζοντας τα outfits γραφείου, αλλά και σε διαθέτοντας μια πολύ κομψή και ευκολοφόρετη επιλογή για βραδινά looks.

Το scarf coat από τη Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.