Το πολύ εύκολο styling tip για να αναβαθμίσεις τα looks της καθημερινότητας

Το styling tip που θα σου γλιτώσει χρόνο όταν αποφασίζεις τι θα φορέσεις στην καθημερινότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην καθημερινότητα, ο στόχος της κάθε γυναίκας είναι να δημιουργήσει κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις, που την κάνουν να αισθάνεται άνεση στη διάρκεια των πολλών ωρών που βρίσκεται εκτός σπιτιού. Με την πάροδο του χρόνου, οι fashionistas έχουν ανακαλύψει τον τρόπο για να πετύχουν τον στόχο τους, δηλαδή να αναβαθμίζουν εύκολα μία εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το που αγαπούν λοιπόν είναι να προσθέτουν την απαραίτητη λάμψη στις εμφανίσεις τους με κοσμήματα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο statement κομμάτι, αλλά κοσμήματα με minimal αισθητική που γίνονται μέρος της καθημερινής "στολής" μας. Ένα κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ένα ένα ρολόι είναι μερικές από τις επιλογές που κάνουν συχνά οι style experts.

Πώς θα κάνεις layering με τα κοσμήματα σου

Το layering στα κοσμήματα λειτουργεί ακριβώς όπως εκείνο στα ρούχα, δημιουργούμε δηλαδή διαφορετικές "στρώσεις" από κοσμήματα. Ωστόσο, ο κυριότερος στόχος στη δημιουργία ενός outfit είναι να υπάρχει αρμονία, συνεπώς θα χρειαστεί να προσέξεις και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Όσον αφορά στα κολιέ, προτίμησε σχέδια που είναι σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να δημιουργηθούν τα layers και μην το παρακάνεις με τον αριθμό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα σκουλαρίκια, αφού σχετίζεται με το μέγεθος του αυτιού. Έτσι, επίλεξε με βάση αυτό μικρότερα ή μεγαλύτερα σκουλαρίκια. Τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια είναι μία πιο εύκολη υπόθεση και έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς περισσότερο ανάλογα με το προσωπικό στιλ σου.

Εάν θέλεις να νιώσεις ακόμα περισσότερο fashionista, προτείνουμε να συνδυάσεις κοσμήματα σε μέταλλα με διαφορετικούς τόνους. Η άποψη πως το χρυσό δεν ταιριάζει με το ασημί είναι ένα ακόμα κλισέ που θεωρείται ξεπερασμένο. Φόρεσε αλυσίδες ή δαχτυλίδια τόσο σε χρυσό όσο και σε ασημί και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Το αγαπημένο styling tip των fashionistas

Editor's Picks

Κολιέ Galleria Armadoro

Σκουλαρίκια Galleria Armadoro

Κρίκοι Galleria Armadoro