Follow us

Οι μαύρες δερμάτινες μπότες από τη Zara που έχουν γίνει viral στα social media | Κοστίζουν 50 ευρώ

Εάν ψάχνεις τις ιδανικές μαύρες δερμάτινες μπότες για τη νέα σεζόν... μόλις τις βρήκες.

MissBloom TEAM
zara Instagram @zara

Υπάρχουν κάποιες αγορές που κάνουμε κάθε σεζόν όλες οι γυναίκες. Μία από αυτές είναι οι μαύρες δερμάτινες μπότες, δηλαδή τα παπούτσια που πρωταγωνιστούν στο φθινοπωρινό και χειμερινό ντύσιμο. Πρόκειται για τα παπούτσια που συνδυάζονται εύκολα με ό,τι αποφασίσουμε να φορέσουμε και η safe επιλογή που κάνουμε στην καθημερινότητά μας όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και προσεγμένο σύνολο χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ.

Διαβάστε Επίσης

Ευτυχώς για όλες μας, οι συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από επιλογές σε μαύρες δερμάτινες μπότες, ώστε η καθεμία από εμάς να κάνει την καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, οι fashionistas των social media, και πιο συγκεκριμένα του TikTok, μας προσφέρουν την απαραίτητη βοήθεια, επιλέγοντας τις πιο κομψές μαύρες μπότες για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες με kitten heels που πρόκειται να βρεις στη νέα συλλογή της Zara για αυτή τη σεζόν. Οι εν λόγω μπότες συνδυάζονται τέλεια με φορέματα και φούστες, ενώ μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Σκανδιναβών style experts και να τις φορέσεις με παντελόνια. Τα kitten heels επίσης είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να φοράς ψηλοτάκουνα στην καθημερινότητα, ωστόσο θέλεις να νιώθεις άνεση στη διάρκεια της ημέρας.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

Μαύρες δερμάτινες μπότες με kitten heels Zara
Μαύρες δερμάτινες μπότες με kitten heels Zara

Θα τις βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr