Αντιγόνη Κουλουκάκου | Φόρεσε το versatile overshirt που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου

Ένα ρούχο που ταιριάζει σε όλα τα στιλ και ηλικίες και αποτελεί μια από τις πιο ευκολοφόρετες επιλογές στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το versatile overshirt που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνισή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου, δίνοντάς μας έμπνευση για να το εντάξουμε ξανά στις εμφανίσεις μας τώρα που η θερμοκρασία του φθινοπώρου θα κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός ανάρτησε ένα carousel φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και ποζάρει στο φακό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Γη της Ελιάς" στην οποία η ίδια συμμετέχει. Στις εν λόγω φωτογραφίες, η Αντιγόνη Κουλουκάκου φαίνεται να φορά ένα denim overshirt με boxy, ογκώδες πατρόν, συνδυάζοντάς το ιδανικά σε ένα casual look αποτελούμενο από λευκό μπλουζάκι, μπεζ παντελόνι σε ίσια γραμμή και πολύχρωμα sneakers.

Ένα denim overshirt αποτελεί ένα ιδιαιτέρως ευκολοφόρετο κομμάτι για κάθε γυναικεία συλλογή και απευθύνεται σε όλα τα στιλ ένδυσης όπως και ηλικίες. Είναι το ιδανικό transitional πανωφόρι για το φθινόπωρο και την άνοιξη, ταιριάζει γάντι σε casual looks σε day to evening φιλοσοφία, ενώ μπορεί να φορεθεί τόσο σε εμφανίσεις με παντελόνι, όσο και με αέρινα φορέματα ή φούστα.

Η εμφάνιση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να ανανεώσεις τη συλλογή σου, επενδύοντας σε ένα καινούριο denim overshirt.

Editor’s choice

Oversized denim jacket με logo, Tommy Hilfiger

Jean πανωφόρι σε χαλαρή γραμμή από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Πουκάμισο overshirt denim oversize, Mango