Follow us

Αυτές οι leopard μπαλαρίνες από τη Zara είναι τα παπούτσια που θα φορέσεις περισσότερο αυτό το φθινόπωρο

Διαθέτουν το απόλυτο print για τη σεζόν και κοστίζουν μόλις 45,95 ευρώ.

Street Style Splash News/ Ideal Images

Ψάχνεις ένα ζευγάρι από every day παπούτσια που θα σε συνοδεύσουν τη νέα σεζόν, αλλά έχεις την ανάγκη αυτά να κάνουν και ένα ισχυρό fashion statement ακόμα και στις casual εμφανίσεις σου; Η Zara έχει την ιδανική πρόταση για αυτή την εποχή, που δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι μπαλαρίνες στο print που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο: το ανατρεπτικό και fashionable leopard.

Οι εν λόγω μπαλαρίνες έρχονται σε πολυτελές δέρμα με τρίχα αγελάδας και διαθέτοντας design κλασικής μπαλαρίνας είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα κρατήσεις στη συλλογή σου για πολλά χρόνια, δίνοντας edgy διάθεση στις εμφανίσεις σου. Στα 45,95 ευρώ, είναι επίσης μια budgeted επιλογή που μπορείς να υποστηρίξεις ακόμα κι αν δεν θέλεις να επενδύσεις πολλά χρήματα.

Πώς όμως θα φορέσεις τις leopard μπαλαρίνες από τη Zara; Ιδού μερικοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν στο styling αυτού του ιδιαίτερου κομματιού.

Classic and neutral outfit

Άφησε τις leopard μπαλαρίνες σου να ξεχωρίσουν, συνδυάζοντάς τες με ουδέτερα κομμάτια της capsule συλλογής σου. Φόρεσέ τες με μαύρο skinny ή straight fit παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο ή ένα off-white πουλόβερ. Αυτός ο κλασικός συνδυασμός επιτρέπει στο έντονο μοτίβο των παπουτσιών να είναι το κεντρικό στοιχείο, διατηρώντας την εμφάνισή σου κομψή και προσεγμένη.

Casual denim look

Για μια χαλαρή, καθημερινή εμφάνιση, συνδύασε τις μπαλαρίνες σου με denim παντελόνι. Ένα blue jean – γιατί όχι και μια jean φούστα – μαζί με ένα απλό T-shirt ή ένα denim μπουφάν δημιουργεί ένα cool και ανέμελο outfit. Το leopard μοτίβο προσθέτει χαρακτήρα χωρίς να υπερφορτώνει τη χαλαρή εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μια χιαστή τσάντα ή ένα δερμάτινο backpack για μια άνετη εμφάνιση.

Τολμηρή με χρώμα

Αν αγαπάς τις bold εμφανίσεις, συνδύασε τις leopard μπαλαρίνες σου με έντονα χρώματα. Δοκίμασέ τες με ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα, μουσταρδί παντελόνι ή μια απλή μπλούζα σε έντονο χρώμα όπως το μπορντό για ένα εντυπωσιακό σύνολο. Το leopard λειτουργεί εδώ ως ουδέτερο στοιχείο, ταιριάζοντας αρμονικά με τα έντονα χρώματα και προσθέτοντας επιπλέον στιλ.

Θηλυκό και αέρινο look

Οι leopard μπαλαρίνες μπορούν να δώσουν έναν διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τόνο σε μια θηλυκή εμφάνιση. Συνδύασέ τες με μια αέρινη midi φούστα ή ένα απλό slip φόρεμα για ένα όμορφο, ρομαντικό look. Ένα μαύρο, μπεζ ή off-white φόρεμα θα συμπληρώσει τέλεια το leopard μοτίβο, αφήνοντας τα παπούτσια να προσθέσουν αυτόν τον ξεχωριστό τόνο χωρίς να υπερφορτώνουν το σύνολο. Πρόσθεσε ένα διακριτικό layering από χρυσά κολιέ και ένα μικρό τσαντάκι για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση.

Οι leopard μπαλαρίνες από τη Zara

Αυτές οι leopard μπαλαρίνες από τη Zara είναι τα παπούτσια που θα φορέσεις περισσότερο αυτό το φθινόπωρο

Θα τις βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr