8 παντελόνια για να ανανεώσεις τα office looks σου

Στιλάτες και άνετες επιλογές για να αναβαθμίσεις το fashion game σου στο γραφείο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχουμε επιστρέψει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινότητας, με τη ζωή στο γραφείο να επιβάλει άνετες αλλά στιλάτες εμφανίσεις που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανανεώσεις αυτό το διάστημα τα office looks σου, επενδύοντας στα παντελόνια που θα ευχαριστηθείς για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε;

Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2024-2025, οι τάσεις της μόδας επιβάλουν να δοκιμάσεις το burgundy trend, φορώντας ένα από τα πιο στιλάτα αλλά και εύκολα στο συνδυασμό τους χρώματα εκεί έξω, χωρίς ωστόσο να ξεχνάς τις κλασικές επιλογές που πάντα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη στις εμφανίσεις σου. Για πιο ανατρεπτικές ενδυμασίες σε office περιβάλλον, βάλε την τάση του δέρματος στη μορφή μιας ψηλόμεσης darted παντελόνας, συνδυάζοντάς την με πουκάμισα από ποπλίνα ή πολυτελή πλεκτά, αλλά και μια paisley παντελόνα σε σατέν υφή, επενδύοντας στο boho στιλ που είναι ξανά επίκαιρο. Τέλος, μην ξεχνάς τις μελανζέ και pinstripe επιλογές που θα ταιριάξεις πανεύκολα ακόμη και όταν δεν έχεις ιδιαίτερο χρόνο για πρωινό styling.

Ακολουθούν 8 προτάσεις παντελονιών που θα βρεις αυτό το διάστημα στην αγορά, για να δόσεις νέα πνοή στις πρωινές εμφανίσεις σου στο γραφείο.

Editor’s choice

Γυναικείο παντελόνι μάλλινο μονόχρωμο Slim Fit "Acqui ", Pennyblack, Notos

Ψηλόμεσο baggy παντελόνι με δερμάτινη όψη, Lynne

Με πιέτες μέχρι τον αστράγαλο, Zara

Παντελόνι πράσινο, Answear Lab, Answear

Pinstripe πλισέ παντελόνι, Mango

Σκούρο γκρι μελανζέ παντελόνι, H&M

Δερματίνη παντελόνι με ζώνη, BSB

Παντελόνι σατέν με ρέλι, Regalinas