Η Κατερίνα Καινούργιου με τη μαύρη δερμάτινη φούστα από Massimo Dutti που θα φορέσεις σε κάθε φθινοπωρινή περίσταση

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε τη must have φούστα της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένας από τους λόγους που παρακολουθούμε τις στιλιστικές επιλογές των διάσημων Ελληνίδων είναι επειδή φορούν συχνά κομμάτια από τα αγαπημένα μας high street brands μόδας. Κάπως έτσι, μας προτείνουμε έξυπνους τρόπους για να ανανεώσουμε το στιλ μας, είτε υιοθετώντας κάποιο νέο trrend είτε επενδύοντας σε κάποιο διαχρονικό κομμάτι. Ακριβώς αυτό συνέβη και με την Κατερίνα Καινούργιου.

Σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, φορώντας τη must have φούστα της νέας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα μαύρο tank top με μία κρουαζέ μαύρη δερμάτινη φούστα σε μίντι μήκος από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti για αυτή τη σεζόν. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες μπότες από suede δέρμα.

Διαβάστε Επίσης

Από την εμφάνισή της, ξεχωρίσαμε τη μαύρη δερμάτινη φούστα που είναι ένα από τα must have κομμάτια για το φθινόπωρο, αφού μπορείς να τη φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο, με πουκάμισα και loafers έως τις χαλαρές βόλτες στην πόλη με πουλόβερ και sneakers ή μπαλαρίνες, ή ακόμα και σε κάποια βραδινή έξοδο με tank top και γόβες ή ψηλοτάκουνες μπότες. Σε κάθε περίπτωση, μία μαύρη δερμάτινη φούστα είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις έξυπνα το στιλ σου.

Τα δερμάτινα κομμάτια άλλωστε απαντούν και στο leather trend που πρωταγωνιστεί στη μόδα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Πιο συγκεκριμένα, το είδαμε στις συλλογές των οίκων Gucci, Gabriela Hearst, Chloé, Bally, Tod's, Ferragamo και Valentino.

Το φθινοπωρινό look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Item

Δερμάτινη φούστα με λεπτομέρεια φιόγκο Massimo Dutti

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης