Follow us

Ελένη Τσολάκη | Φόρεσε το blazer με κλασικό μοτίβο που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου

Η elegant επιλογή της παρουσιάστριας αποτελεί ένα διαχρονικό wardrobe staple κάθε γυναικείας συλλογής.

Ελένη Τσολάκη Instagram @elenitsolaki

Με ένα blazer σε κλασικό μοτίβο που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου εμφανίστηκε πρόσφατα η Ελένη Τσολάκη, αποδεικνύοντας ότι τα διαχρονικά κομμάτια είναι η καλύτερη και πιο safe επιλογή για μια επίσημη περίσταση.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λαμπερό πάρτι της εταιρείας Rabanne που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στα πλαίσια του λανσαρίσματος του νέου Eau de Parfum, Rabanne Million Gold For Her. Το εν λόγω πάρτι διέθετε μάλιστα dress code που ήθελε τις προσκεκλημένες να επιλέξουν glamorous outfits, με μια πινελιά χρυσού.

Για τις ανάγκες της περίστασης, η Ελένη Τσολάκη διάλεξε μια midi φούστα μαύρου χρώματος, την οποία συνδύασε με λευκό tank top. Key item της εμφάνισης ήταν ωστόσο ένα κλασικό pinstripe blazer, το οποίο ταίριαξε ιδανικά με τα minimal κομμάτια του συνόλου. Ως προς τα αξεσουάρ, ένα λευκό clutch bag και μαύρες γόβες συμπλήρωσαν την εμφάνιση, το glam στοιχείο της οποία εξασφαλίστηκε από χρυσά κοσμήματα.

Το pinstripe μοτίβο αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που σπανίως βλέπουμε εκτός των τάσεων της μόδας και χαρακτηρίζεται από κομψότητα που ταιριάζει σε day to evening εμφανίσεις. Μη διστάσεις να επενδύσεις κι εσύ σε ένα αντίστοιχο blazer, το οποίο θα ευχαριστηθείς σε μια σειρά περιστάσεων και θα σε σώσει κάθε φορά που αναζητείς ένα ήσυχο αλλά όχι plain σχέδιο για τα looks σου.

Η εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη | Φόρεσε το blazer με κλασικό μοτίβο που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου

Ακολουθούν μερικές επιλογές από την αγορά για να το βάλεις κι εσύ στη συλλογή σου.

Editor’s choice

Pinstripe blazer, Mango

Pinstripe blazer, Reserved

Pinstripe blazer, Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr