Πώς θα φορέσεις ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε βραδινή έξοδο σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το must have παντελόνι της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι στιλιστικές επιλογές που κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Τόσο τα looks που φορά στην εκπομπή "Happy Day" που παρουσιάζει όσο και στις εξόδους της, αγαπά να συνδυάζει κάποιες από τις τάσεις της μόδας με άλλα basic κομμάτια. Σε μία πρόσφατη βραδινή έξοδό της μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε ένα από τα trends της σεζόν, η αξία του οποίου όπως είναι διαχρονική.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε ένα λευκό top με ένα ψηλόμεσο μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε καφέ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία καπιτονέ μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Από το "night out" look της ξεχωρίσαμε κυρίως το μαύρο δερμάτινο παντελόνι που απαντά στο leather trend.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω τάση συνεχίζει την πορεία της στον κόσμο της γυναικείας μόδας, μέσα από τις συλλογές των Gucci, Gabriela Hearst, Chloé, Bally, Tod's, Ferragamo και Valentino και όχι άδικα. Εκτός από το γεγονός πως έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες, πρόκειται για ένα trend που καθεμία από εμάς μπορεί να υιοθετήσει με ευκολία. Όπως, προσθέτοντας στη συλλογή της ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

Διαβάστε Επίσης

Από όλα τα leather κομμάτια ωστόσο, εκείνο που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο οι fashion gurus είναι όντως το δερμάτινο παντελόνι. Σε γραμμές όπως paperbag, skinny, loose ή straight, τα δερμάτινα παντελόνια είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με την υφασμάτινη εκδοχή του, ωστόσο ταυτόχρονα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο chic και ιδιαίτερο.

Εξίσου σημαντικό είναι πως τα δερμάτινα παντελόνια συνδυάζονται με τα πάντα. Με πουκάμισα και basic tops ή t-shirts, με μπλούζες φούτερ και πουλόβερ, με σακάκια και πλεκτές ζακέτες, με crop tops ή bodytuits, ώστε να μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους σε κάθε περίσταση.

Το φθινοπωρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Editor's Picks

Δερμάτινο παντελόνι με τσάκιση H&M

Παντελόνι ελαστική μέση δερμάτινο εφέ Mango

Δερμάτινο παντελόνι Day Birger et Mikkelsen answear.gr

Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι και όψη δέρματος Pull & Bear