Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Φόρεσε το ιδανικό dressy pinstripe σύνολο για το φθινόπωρο από την Pink Woman

Το σύνολο της δημοφιλούς δημοσιογράφου εκπέμπει θηλυκή κομψότητα και διαθέτει ένα sexy twist που το κάνει ιδανικό και για βραδινές εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Pinstripe print και effortless κομψότητα πάνε πάντοτε μαζί και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φρόντισε πρόσφατα να μας το υπενθυμίσει, λέγοντας "ναι" σε ένα από τα πιο διαχρονικά wardrobe staples κάθε γυναικείας συλλογής. Ο λόγος για ένα κομψό σύνολο που η ίδια φόρεσε πρόσφατα, το οποίο μάλιστα διέθετε ένα sexy twist που το κάνει ιδανικό και για βραδινές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής δημοσιογράφος εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα Δεν Γίνεται", στην ομάδα της οποίας από φέτος συμμετέχει σταθερά. Εκεί επέλεξε ένα pinstripe σύνολο αποτελούμενο από darted παντελόνι και strapless bustier top, με το δεύτερο μάλιστα να διαθέτει πατρόν που παραπέμπει σε αυτό ενός γιλέκου. Αυτή η σχεδιαστική ανατροπή είναι που έκανε το σύνολο ιδανικό για dressy περιστάσεις, που ξεφεύγουν από τα στενά περιθώρια ενός office look και μιας αυστηρά πρωινής επιλογής pinstripe κοστουμιού.

Το εν λόγω σύνολο αποτελεί μέρος της νέα συλλογής της Pink Woman για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 και είναι ό,τι πρέπει για μια ανανέωση της συλλογής σου με κομμάτια με διαχρονικό χαρακτήρα. Θα το ευχαριστηθείς τόσο ως σύνολο, αλλά και φορώντας τα κομμάτια του ξεχωριστά, δημιουργώντας ιδιαίτερα looks με κλασική βάση. Για να το φορέσεις στο γραφείο, απλώς τοποθέτησε ένα λευκό πουκάμισο κάτω από το top, ή ένα φαρδύ blazer σε μαύρο χρώμα.

Η εμφάνισης της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Θα βρεις το σύνολο εδώ και εδώ.