Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Με playful denim look σου δείχνει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για τις casual εμφανίσεις σου

Η εμφάνιση της δημοφιλούς παρουσιάστριας είναι ιδανική έμπνευση για τα καθημερινά μας looks.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Jean παντελόνι με πουκάμισο ή graphic T-shirt. Για πολλές από εμάς είναι η go-to επιλογή για το γραφείο και όλες τις casual εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ, προσφέροντάς μας άνεση και αυτοπεποίθηση. Τι γίνεται όμως όταν έχεις βαρεθεί τα απλά denim παντελόνια με συμβατικούς συνδυασμούς και ψάχνεις κάτι λίγο πιο playful, που θα δώσει ενδιαφέρον ακόμα και στα πιο απλά looks σου; Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μοιάζει να έχει την απάντηση.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της ένα ανατρεπτικό denim παντελόνι, που αποτέλεσε τη βάση ολόκληρου του outfit της δίνοντάς μας την απαραίτητη έμπνευση για αντίστοιχες προσεγγίσεις. Το εν λόγω παντελόνι ήταν καλυμμένο με pattern με μικροσκοπικές καρδιές σε έναν τόνο πιο σκούρο από τη βάση του ρούχου, δημιουργώντας ψευδαίσθηση ανάγλυφου. Ιδανικό ρούχο για να συνοδεύσει το jean δεν ήταν άλλο από ένα απλό πουκάμισο από ποπλίνα, σε baby blue απόχρωση.

Τα jean παντελόνια με prints είναι η ιδανική εναλλακτική για εκείνες τις μέρες που θέλεις μια extra προσέγγιση στο denim look σου, χωρίς φυσικά να χάσεις από την άνεση και την ευκολία κινήσεων που σου προσφέρει το πιο versatile παντελόνι της γκαρνταρόμπας σου. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, επένδυσε σε ένα blue jean με boho διάθεση, όπως αυτά που πρότειναν οι οίκοι Etro και Isabel Marant με paisley print, αλλά και με leopard print που θα δεις και σε δεκάδες άλλα ρούχα που ακολουθούν την τεράστια τάση.

Η εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου