Follow us

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τις κλασικές μαύρες μπότες φέτος τον χειμώνα

Οι μπότες που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου.

street style Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που ξεκινήσει να πέφτει η θερμοκρασία, κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της αναζητά δύο items: το τέλειο παλτό και τις ιδανικές μπότες. Αφού ολοκληρωθούν οι αγορές που αφορούν στο παλτό, οι μπότες είναι εξίσου σημαντικές, αφού είναι εκείνο το στιλ παπουτσιών που θα φοράμε non stop τους επόμενους μήνες, εκείνο που θα μας προστατεύσει από τις καιρικές συνθήκες, βοηθώντας μας να παραμείνουμε in style.

Αμέσως, ο νους μας πηγαίνει στις μαύρες δερμάτινες μπότες, εκείνες δηλαδή που ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσουμε να φορέσουμε και χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα. Ωστόσο, φέτος τόσο οι τάσεις της μόδας όσο και οι fashionistas έχουν να μας κάνουν μία διαφορετική πρόταση. Ο λόγος για τις suede μπότες τόσο σε μαύρο όσο και σε καφέ χρώμα.

Ανάμεσα στις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024-2025 είναι και το suede. Αυτό το τόσο πολύ ιδιαίτερο δέρμα, μας φέρνει αυτομάτως στον νου τη δεκαετία του '70 με τους οίκους μόδας όπως οι Miu Miu, Gucci, Ralph Lauren, Bottega Veneta και Jacquemus να το προσθέτουν στις συλλογές τους. Εκτός από τα suede πανωφόρια όμως, οι suede μπότες είναι επίσης μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι fashion experts. Το εν λόγω στιλ παπουτσιών πρόκειται να κάνει τις εμφανίσεις σου πιο ενδιαφέρουσες, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες και τις κλασικές μαύρες μπότες. Όσον αφορά στο styling, ταιριάζουν τέλεια με φούστες και φορέματα, αλλά και με παντελόνια.

Extra Tip: Ένας τρόπος για να προστατεύσεις τις μπότες σου είναι να προμηθευτείς ένα αδιαβροχοποίησης παπουτσιών, με το οποίο θα ψεκάσεις τα παπούτσια σου ώστε να τα προστατεύσεις από πιθανές φθορές.

Πώς φορούν τις suede μπότες οι fashionistas

Editor's Picks

Μαύρες μπότες Lauren Haralas

Over the knee μπότες Envie Shoes

Μπότες μέχρι το γόνατο με τακούνι H&M

Μαύρες μπότες Kalogirou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr