Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε παγιέτες όπως οι Γαλλίδες fashionistas | Το χρήσιμο styling tip

Πώς θα φορέσεις τις παγιέτες χωρίς να κάνεις στιλιστικό λάθος σύμφωνα με τη Δούκισσα Νομικού.

dutchesss_ @dutchesss_

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από το ταξίδι που πραγματοποίησε η Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι, ωστόσο ακόμα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα looks που επέλεξε να φορέσει στην πόλη του φωτός. Σε ένα από αυτά μάλιστα, προτείνει τον πιο safe τρόπο για να φορέσεις παγιέτες χωρίς να κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού συνδύασε ένα κόκκινο πουλόβερ με μία midi κόκκινη φούστα με πούλιες, μαύρο καλσόν και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες. Το κόκκινο μάλιστα είναι ένα από τα color trends της σεζόν.

Έντονο και επαναστατικό, θηλυκό και sexy, το κόκκινο πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας και για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Φέτος, το είδαμε στις συλλογές των Alexander McQueen, Miu Miu, Balmain και Courrèges σε καμπαρντίνες, φορέματα, δερμάτινα παντελόνια, καλσόν, αλλά και σε αξεσουάρ.

Όσον αφορά στο styling, μία στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες, όταν θέλουν να φορέσουν κάποιο statement κομμάτι είναι να το συνδυάζουν με basic κομμάτια. Στην προκειμένη περίπτωση, εάν θέλεις να φορέσεις μία φούστα με πούλιες, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Δούκισσας Νομικού και να τη συνδυάσεις με ένα πουλόβερ ή με ένα απλό minimal τοπ. Κάπως έτσι, το αποτέλεσμα δεν θα είναι too much και θα υπάρχει μία αρμονία.

Το look της Δούκισσας Νομικού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr