Follow us

Το δερμάτινο παντελόνι της Βάσιας Κωσταρά είναι το hero item αυτού του φθινοπώρου

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια φόρεσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις κι εμείς σου βρίσκουμε αντίστοιχα κομμάτια για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου.

Βάσια Κωσταρά Instagram@vassia_kostara

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνισή της η Βάσια Κωσταρά, χαρίζοντάς μας έμπνευση για να δοκιμάσουμε κι εμείς το trend σε μια από τις εμφανίσεις μας.

Ο λόγος για ένα δερμάτινο darted παντελόνι από τις δικές της δημιουργίες, το οποίο η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει με ένα εμπριμέ πουκάμισο μαύρου και μπλε χρώματος, αλλά και ένα μεταξωτό camisole με δαντέλα. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων ανάρτησε μάλιστα σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα κομμάτια από leather αποτελούν για ακόμη μια φορά τάση στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε, επενδύοντας με το πολυτελές υλικό τους τις καθημερινές μας εμφανίσεις με oversized bomber μπουφάν, αλλά και boho προσέγγιση. Για τους επόμενους μήνες, το δέρμα θα έχει την τιμητική του σε patent μακριές καμπαρντίνες, γιλέκα από suede με κρόσια, darted βερμούδες για σοφιστικέ εμφανίσεις, αλλά και overshirts με φαρδιά γραμμή και δεκάδες ακόμη πατρόν. Από τους οίκους Loewe, Gucci και Isabel Marant, μέχρι τους Tom Ford και Louis Vuitton, είναι ένα από τα trends που θα δούμε περισσότερο τους επόμενους μήνες και είναι ιδανικό χάρη στη wearable φιλοσοφία του.

Ένα δερμάτινο darted παντελόνι σαν αυτό της Βάσιας Κωσταρά αποτελεί ιδανικό κομμάτι για day to evening εμφανίσεις, μιας που ταιριάζει εύκολα με δεκάδες ρούχα και είναι μια κομψή επιλογή για όλους τους σωματότυπους και ηλικίες. Συνδυάζεται υπέροχα με πουκάμισο σαν αυτό τη σχεδιάστριας, αλλά και με τα πολυτελή πλεκτά που θα κάνουν την εμφάνισή τους τους πιο χειμερινούς μήνες. Ως προς το styling, ένα δερμάτινο παντελόνι αυτού του του στιλ μπορεί να φορεθεί τόσο με πιο dressy sneakers, όσο και με κλασικές γόβες, αλλά για αυτήν τη σεζόν ταιριάζει υπέροχα με embellished flat μπαλαρίνες που αποτελούν επίσης τεράστια τάση.

Ακολουθεί η εφάνιση της Βάσιας Κωσταρά για την απαραίτητη έμπνευση, αλλά και μερικές προτάσεις δερμάτινων παντελονιών για να αντιγράψεις το στιλ της.

H εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά

Editor’s choice

Παντελόνι δερματίνη, Attrattivo

Παντελόνι με εφέ δέρματος, Zara

Δερμάτινο παντελόνι με χαλαρή εφαρμογή, H&M

Straight leg παντελόνι σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr