Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε τις leopard γόβες που θα ανανεώσουν τα βραδινά looks σου

Πώς θα φορέσεις το leopard print σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Εκτός από το μπορντό, που δίχως αμφιβολία είναι η μεγαλύτερη χρωματική τάση της σεζόν, τον ρόλο του πρωταγωνιστή έχει επίσης το leopard μοτίβο. Πιο συγκεκριμένα, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, οίκοι μόδας όπως οι Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace μάς προτείνουν να προτείνουμε αυτό το τόσο θηλυκό και δυναμικό μοτίβο στο στιλ μας με διάφορους τρόπους. Αυτή η τάση φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον της Δανάης Μπάρκα, η οποία την υιοθέτησε με έναν πολύ έξυπνο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη" δημιούργησε ένα κομψό σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό t-shirt με μία μαύρη φούστα σε mini μήκος. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι leopard γόβες με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο.

Σε περίπτωση που σου αρέσουν τα animal prints, ωστόσο νιώθεις κάπως διστακτική όσον αφορά στο πως θα τα προσθέσεις στο ντύσιμό σου, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Δανάης Μπάρκα. Να προσθέσεις δηλαδή στη συλλογή σου ένα leopard ζευγάρι παπούτσια, και πιο συγκεκριμένα γόβες, στη γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στο γραφείο σε συνδυασμό με ένα κοστούμι, να τις φορέσεις με ένα λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι ή με το αγαπημένο σου little black dress για μία βραδινή έξοδο που αποπνέει sexiness και δυναμισμό.

Διαβάστε Επίσης

Το look της Δανάης Μπάρκα

Editor's Picks

Γόβες σε leopard μοτίβο Kalogirou

Γόβες Corina Haralas

Γόβες Tsakiris Mallas

Γόβες Envie Shoes

Γόβες με φιόγκο Zara