Follow us

5 τάσεις του φθινοπώρου που θα υιοθετήσεις φέτος και θα φοράς για χρόνια

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου.

Helmi Clothes Helmi Clothes

Εάν υπάρχει ένα αίσθημα που πρωτοστατεί στη συνείδηση των fashion lovers την περίοδο του φθινοπώρου είναι εκείνο της ανανεώσης. Οι τάσεις της μόδας έχουν βρει επιτέλους τη θέση τους στα καταστήματα και εμείς χρειάζεται να επιλέξουμε εκείνες που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ και την αισθητική μας.

Τι γίνεται όμως εάν έχεις θέσει ως στόχο να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα που διαρκεί στον χρόνο; Με τη στροφή που έχει κάνει ο κόσμος της μόδας προς τη διαχρονική κομψότητα, υπάρχουν κάποιες φθινοπωρινές τάσεις που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου, αλλά και να τις υιοθετήσεις αυτή την σεζόν, ωστόσο πρόκειται να φοράς για χρόνια. Κάπως έτσι, το στιλ σου θα μοιάζει σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό. Η τέλεια ισορροπία.

Αφού πραγματοποιήσεις πρώτα δύο σημαντικά βήματα, δηλαδή να ενημερωθείς πλήρως για τις τάσεις της μόδας και να επιλέξεις εκείνες που πιστεύεις πως ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική σου, χρειάζεται να επιλέξεις το brand, από το οποίο θα κάνεις τις αγορές σου. Κάνοντας τη δική μας fashion έρευνα, ξεχωρίσαμε τη νέα συλλογή του ελληνικού brand Helmi, η οποία αποτελείται από τα must have κομμάτια που χρειάζεται για να δημιουργήσεις μία καλά οργανωμένη και ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Ποια είναι αυτά;

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr