Τα sneakers που θα φορέσεις αυτό το φθινόπωρο

Οι καθημερινοί ήρωες των casual εμφανίσεών μας ανανεώνονται και μεταμορφώνουν τα looks μας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η έναρξη της νέας σεζόν είναι εκείνη η περίοδος που αναζητούμε έμπνευση από τις προτάσεις των μεγάλων οίκων και τις τάσεις που αυτοί δημιουργούν για τους επόμενους μήνες. Είναι και η περίοδος που ανακαλύπτουμε στα καταστήματα τα items στα οποία θα επενδύσουμε για το επόμενο διάστημα, ανανεώνοντας τη συλλογή μας και δίνοντας μια νέα πνοή στις εμφανίσεις μας.

Βασικό τμήμα μιας συλλογής για τις καθημερινές μας εμφανίσεις δεν είναι άλλα από τα sneakers, που αποτελούν τον unsung hero των casual looks μας στα οποία η άνεση έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι τα εν λόγω παπούτσια δεν μπορούν να είναι εξίσου στιλάτα με πιο dressy επιλογές, αρκεί βέβαια να επιλέξεις σωστά και ζυγίζοντας τις ενδυματολογικές επιλογές με τις οποίες θα τα ταιριάξεις.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, τα sneakers έχουν ξανά την τιμητική τους, με μοντέλα διαχρονικών brands που σχεδιάστηκαν πολλά χρόνια πριν να αποτελούν μάλιστα τα it items της περιόδου – όπως τα Samba και τα Sl ’72 της Adidas – , με το athleisure στιλ και τα tennis attires να συνεχίζουν να είναι τάση. Επένδυσε λοιπόν σε διαχρονικές επιλογές που θα ταιριάξεις εύκολα τόσο με αθλητική αμφίεση, όσο και με denim looks και girly φορέματα. Ακολουθούν 10 ενδιαφέρουσες επιλογές.

Editor’s choice

Esplar Logo, Veja, Kalogirou

Puma Club II Era Running Sneaker, Puma, Sportswind

Γυναικεία Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform Sketch, Converse, Zackret

SL 72 RS, Adidas

Με leopard print, Corina, Haralas

Σε off-white απόχρωση και ασημί λεπτομέρειες, Renato Garini, Tsakiris Mallas

Σε μαύρο χρώμα, Envie Shoes

Γυναικεία Sneakers Πολύχρωμα Vans Old Skool, Vans.com

Γυναικεία sneakers "Beat", Hoff, Notos

Samba OG, Adidas