Αθηνά Οικονομάκου, Υβόννη Μπόσνιακ, Μπέττυ Μαγγίρα, Ευγενία Σαμαρά | Οι στιλιστικές επιλογές των παρευρισκόμενων στη συναυλία της Άννας Βίσση

Νόνη Δούνια, Μαρία Σάκκαρη, Ελένη Βουλγαράκη και πολλές ακόμη προσωπικότητες απόλαυσαν την επετειακή συναυλία της ερμηνεύτριας στο Καλλιμάρμαρο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μια ιστορική συναυλία και ίσως τη μεγαλύτερη της καριέρας της έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ του Σαββάτου, όπου σχεδόν 65.000 θεατές συγκεντρώθηκαν και την τίμησαν για τη συμπλήρωση μισού αιώνα στον κόσμο του πενταγράμμου.

Για τις ανάγκες της ιδιαίτερης περίστασης, η Άννα Βίσση επέλεξε δημιουργίες που έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, ενώ το styling επιμελήθηκε η κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε στη σκηνή στην αρχή της βραδιάς χρειάστηκε δύο ολόκληρους μήνες προετοιμασίας και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης, με το look να είναι εμπνευσμένο από τον Βρετανό rock star Roger Daltrey του συγκροτήματος Who και την ιστορική εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Woodstock. Η δημιουργία ήταν μία ολοκέντητη κρυστάλλινη μπέρτα με 500,000 ασημί ιριζέ κρυστάλλινα μοτίβα ,διακοσμημένα σε μεταξωτή μουσελίνα και μεταξωτά λευκά κρόσσια που δημιουργούσαν με τη σειρά τους μια αίσθηση αέρινης κίνησης. Από κάτω είχε τοποθετηθεί ένα country denim παντελόνι διακοσμημένο με 100,000 κρύσταλλα, πέρλες, ασημένιες αλυσίδες και vintage καρφίτσες, ένα τζιν bustier, ένα T-shirt corset και ένα custom γιλέκο από crystal mesh, διακοσμημένο και αυτό με πλεγμένες ασημί αλυσίδες.

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση με σύνολο δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου

Στη βραδιά έδωσαν ωστόσο το παρόν και δεκάδες προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών και της showbiz, με τις στιλιστικές επιλογές των οποίων να αποτελούν με τη σειρά τους αντικείμενο συζήτησης. Συγκεκριμένα, στο κοινό βρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων οι Αθηνά Οικονομάκου, Υβόννη Μπόσνιακ, Μπέττυ Μαγγίρα, Ευγενία Σαμαρά, Νόνη Δούνια, Μαρία Σάκκαρη και Ελένη Βουλγαράκη, έχοντας δημιουργήσει ενδιαφέροντα συναυλιακά looks για τη φθινοπωρινή περίσταση.

Ακολουθούν αναλυτικά οι εμφανίσεις τους

Η Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, με oversized blazer και denim παντελόνι σε γκρι απόχρωση, απλό λευκό T-shirt και clutch bag Bottega Veneta.
​​​​​
Η Μαρία Σάκκαρη με απλό denim look με γκρι T-shirt, Flamenco mini bag της Loewe και sneakers Adidas.
Η Μπέττυ Μαγγίρα με denim look με λευκό graphic T-shirt, plaid blazer και sneakers New Balance.
Η Ζέτα Μακρυπούλια με μπεζ darted παντελόνι, μαύρο bustier και ζακέτα, platform sandals και τσάντα Chanel.
Η Αθηνά Οικονομάκου με '70s παντελόνα Project Soma, απλό μαύρο T-shirt και τη Lady Dior crossbody bag.
​​​​​​
Η Ελένη Βουλγαράκη με snake print παντελόνι και μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι.
Η Νόνη Δούνια με σκουρόχρωμο skinny jean, oversized λευκό πουκάμισο και chequer Vans sneakers.
Η Ευγενία Σαμαρά με ριγέ oversized πουκάμισο, φούστα σε rusty απόχρωση και τσαντάκι Louis Vuitton.
Η Josephine με σκουρόχρωμο denim παντελόνι, leather γιλέκο και canvas overshirt στο χρώμα της μέντας, φορεμένα με μαύρη ζώνη Gucci και μυτερά δερμάτινα μποτίνια.
Η Χριστίνα Μπόμπα στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, με tie-dye mesh μπλουζάκι Karl Lagerfeld.