Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το φόρεμά της έχει επιρροές από τη Madonna της Blond Ambition era και είναι σχεδιασμένο από ελληνικό brand

Η εμφάνιση της δημοφιλούς δημοσιογράφου και τηλεοπτικής παρουσιάστριας.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου @elianoula

Madonna της Blond Ambition era ή μήπως μια άλλη Ariel από τη Μικρή Γοργόνα του Disney; Με ό,τι κι αν μοιάζει περισσότερο, το σίγουρο είναι ότι μια πρόσφατη εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με φόρεμα σε baby blue απόχρωση έκλεψε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια επέλεξε σε πρόσφατη έξοδό της ένα εντυπωσιακό φόρεμα με structured bustier, το σχέδιο του οποίου ήταν εμφανώς επηρεασμένο από τη δομή του στηθόδεσμου του Jean-Paul Gautier που κάποτε φόρεσε η Madonna στην πιο iconic περιοδεία της καριέρας της. Το ίδιο φόρεμα ωστόσο εξέπεμπε παράλληλα και έντονα Disney vibes, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ρούχο που θα φόραγε η Ariel της Μικρής Γοργόνας στο βυθό.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου αποτελεί item σε σχέδιο του ελληνικού brand LaChaine και φέρει τον τίτλο Kallos Dress. Το εν λόγω κομμάτι αποτελεί best-seller της συλλογής της εταιρείας από το προηγούμενο καλοκαίρι και είναι ένα κράμα σύγχρονου με αρχαιοελληνικό design. Αναλυτικά, πρόκειται για ένα midi σχέδιο σε bodycon γραμμή, το bustier του οποίου κολακεύει το σώμα και μπορεί να σταθεί υπέροχα ως occasion επιλογή κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες.

Η εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Θα βρεις το φόρεμά της εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr