Follow us

Δύο μήνες προετοιμασία και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης | Οι λεπτομέρειες για το look της Άννας Βίσση στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα επιμελήθηκε το look της την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

MissBloom TEAM
anna vissi NDP

Μία από τις πιο ξεχωριστές βραδιές στη διάρκεια της καριέρας της βίωσε η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο. Σχεδόν 65.000 θεατές βρέθηκαν στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που είχε ως τίτλο "Προτιμώ... Άννα Βίσση". Η εν λόγω βραδιά ήταν ένα ορόσημο για την καριέρα της ερμηνεύτριας, αφού φέτος γιορτάζει τα πενήντα χρόνια πορείας της στη μουσική βιομηχανία.

Δύο μήνες προετοιμασία και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης | Οι λεπτομέρειες για το look της Άννας Βίσση στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
anna vissi

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είχαν και οι δημιουργίες που επέλεξε να φορέσει στη σκηνή. Πιο συγκεκριμένα, οι εμφανίσεις της έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, ενώ το styling επιμελήθηκε η κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η haute couture δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε στη σκηνή χρειάστηκε δύο μήνες προετοιμασίας και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης. To look ήταν εμπνευσμένο από τον Άγγλο rock star Roger Daltrey του συγκροτήματος Who και την ιστορική εμφάνιση του στο φεστιβάλ του Woodstock, το 1972.

anna vissi
anna vissi

Πρόκειται για μία ολοκέντητη κρυστάλλινη μπέρτα με 500,000 ασημί ιριζέ κρυστάλλινα μοτίβα ,διακοσμημένα σε μεταξωτή μουσελίνα και μεταξωτά λευκά κρόσσια που έδιναν μια μοναδική αίσθηση αέρινης αίσθησης και μια μαγεία κινήσεων.

anna vissi
anna vissi

Το look συμπληρώθηκε από ένα country cowboy κρυστάλλινο τζιν διακοσμημένο με 100,000 κρύσταλλα, πέρλες, ασημένιες αλυσίδες και vintage καρφίτσες, ένα τζιν bustier, ένα T-shirt corset και ένα custom γιλέκο από crystal mesh διακοσμημένο και αυτό με πλεγμένες ασημί αλυσίδες. Η ολοκληρωμένη εμφάνιση της Άννας Βίσση είχε επιρροές από τους rock stats και τις μοναδικές φιγούρες των rock group του 70.

Dress: Vrettos Vrettakos

Styling: Sofia Karvela

Shoes: Bilero x Vrettos Vrettakos

Make up: Pantelis Toutounzis

Hair: Spiros Pitikakis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr