Follow us

Αυτή η leopard faux fur από τη Zara θα ορίσει τις extravagant εμφανίσεις σου αυτή τη σεζόν

Το κομμάτι που χρειάζεσαι στη συλλογή σου για να δοκιμάσεις την τάση που επικρατεί στη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 24-25.

Πώς θα φορέσεις το leopard print εάν αγαπάς το minimal στιλ Splash News / Ideal Images

Είναι γεγονός. Μπορεί η Mob Wife aesthetic που ξεπήδησε από τα TikTok trends την προηγούμενη σεζόν να πιστέψαμε ότι θα αποτελέσει short-lived "πυροτέχνημα", ο κόσμος της μόδας αγκάλιασε ωστόσο το φαινόμενο και στις Autumn/Winter συλλογές του και για το 2024-2025. Πώς έγινε αυτό; Αγκαλιάζοντας φυσικά το πιο χαρακτηριστικό pattern της εν λόγω αισθητικής. Ιδού λοιπόν ακόμη μια σεζόν που το leopard print ορίζει τις τάσεις, μέσα από κομμάτια που θα φορέσουμε με ευκολία στην καθημερινότητά μας, όπως πουκάμισα και midi φορέματα, αλλά και με πιο extravagant επιλογές για πιο edgy προσεγγίσεις.

Αυτή τη σεζόν, η Zara προτείνει μέσα από τη συλλογή της ένα κομμάτι που εκ πρώτης όψεως απευθύνεται σε λίγες, με το κατάλληλο styling ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει ως key item κομψών εμφανίσεων είτε για το πρωί, είτε για το βράδυ. Ο λόγος για μια faux fur με leopard print, το κλασικό πατρόν της οποίας κολακεύει όλους τους σωματότυπους και μπορεί να φορεθεί ως eclectic πανωφόρι κάθε φορά που αισθάνεσαι λίγο πιο extra. Θα τη βρεις στα 69,95 ευρώ και μπορεί να αποτελέσει τη νέα προσθήκη στη συλλογή σου για τη νέα σεζόν.

Για να φορέσεις το συγκεκριμένο κομμάτι, συνδύασέ το με μονόχρωμα φορέματα και φούστες σε σκοτεινές αποχρώσεις, ενώ μη φοβηθείς να το επιλέξεις και σε απλά denim looks με graphic T-shirts. Για μια πιο up-to-date προσέγγιση, δοκίμασέ το σε boho εμφανίσεις με ανοιχτόχρωμα tops με βολάν, ενώ μην ξεχνάς ότι μπορεί να φορεθεί ως luxurious κομμάτι σε βραδινές εμφανίσεις με μαύρο βελούδο.

Get the look

Αυτή η leopard faux fur από τη Zara θα ορίσει τις extravagant εμφανίσεις σου αυτή τη σεζόν

Θα βρεις τη leopard faux fur από τη Zara εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr