Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με λευκό blazer και skinny παντελόνι στο πλευρό της Chiara Ferragni

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας στο δείπνο που παραχωρήθηκε με αφορμή την επίσκεψη της Ιταλίδας influencer και επιχειρηματία στη χώρα μας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την Αθήνα επισκέφθηκε η Ιταλίδα fashion influencer και επιχειρηματίας, Chiara Ferragni, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της συλλογής καλλυντικών της στην χώρα μας. Η ίδια παρευρέθηκε σε ένα μεγάλο event που διοργανώθηκε στα πολυκαταστήματα Notos με πλήθος καλεσμένων, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα δείπνο προς τιμήν της που πραγματοποιήθηκε στο Athenee της Βουκουρεστίου.

Ανάμεσα στις καλεσμένες του δείπνου από την εγχώρια showbiz ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει στο πλάι της Chiara Ferragni, αναρτώντας stories από τη βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια παρευρέθηκε στο δείπνο μαζί με συναδέλφους από την εκπομπή της όπως η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Μαίρη Παλιαλέξη.

Για τις ανάγκες της περίστασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα κλασικό λευκό blazer και skinny παντελόνι με shiny εφέ, συνδυάζοντάς τα με ένα σατέν camisole. Μαύρες μυτερές γόβες και ένα sparkly περιδέραιο με μπριγιάν ολοκλήρωσαν την εμφάνιση, που διάθετε glamorous διάθεση.

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή