Follow us

Το σοφιστικέ look με γιλέκο και το θηλυκό μαύρο φόρεμα με cut-outs | Οι δύο εμφανίσεις της Chiara Ferragni στην Αθήνα

Η Chiara Ferragni ταξίδεψε ξανά στην Ελλάδα.

MissBloom TEAM
Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Η αγάπη της Chiara Ferragni για την Ελλάδα είναι γνωστή. Η διάσημη influencer που μετρά σχεδόν 28 εκατομμύρια followers στο Instagram ταξιδεύει συχνά στη χώρα μας τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για να περάσει στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο ελληνικό νησί.

Ο σκοπός όμως της νέας της επίσκεψης στη χώρα μας ήταν διαφορετικός. Η Chiara Ferragni ταξίδεψε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του νέου pop up με το beauty brand της στο notos που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

Για το εν λόγω event, η Chiara Ferragni βρέθηκε στο πολυκατάστημα notos, φορώντας ένα μαύρο σοφιστικέ look. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα μαύρο γιλέκο με επίσης μαύρο tailored παντελόνι σε loose γραμμή και μαύρες δερμάτινες γόβες.

Το σοφιστικέ look με γιλέκο και το θηλυκό μαύρο φόρεμα με cut-outs  | Οι δύο εμφανίσεις της Chiara Ferragni στην Αθήνα
Chiara Ferragni

Μετά την παρουσίαση του pop up με το beauty brand της Chiara Ferragni, η influencer έδωσε το παρών σε πριβέ δείπνο που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Για την εν λόγω βραδινή έξοδο, επέλεξε να φορέσει ένα maxi μαύρο one shoulder φόρεμα με cut-outs στη μέση, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέρα της. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Chiara Ferragni
Chiara Ferragni
Chiara Ferragni

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr