5 φθινοπωρινά items που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την περίοδο

Ποια είναι τα αγαπημένα κομμάτια των fashionistas για το φθινόπωρο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Εκτός από τις τάσεις που παρουσιάζουν οι οίκοι μόδας για την εκάστοτε σεζόν, στη συνέχεια ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως θα προσθέσουμε τα εν λόγω trends στο ντύσιμό μας. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι τα looks που δημιουργούν οι fashionistas στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram. Μετά από αρκετό scroll down μάλιστα, ξεχωρίσαμε τα πέντε πιο διάσημα κομμάτια που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή τους. Ποια είναι αυτά;

#1 Δερμάτινη καμπαρντίνα

Το leather trend συνεχίζει να μας απασχολεί για ακόμα μία σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το είδαμε στις συλλογές των Gucci, Gabriela Hearst, Chloé, Bally, Tod's, Ferragamo και Valentino. Ωστόσο, αυτό που είναι κάπως διαφορετικό είναι πως φέτος τα δερμάτινα κομμάτια είναι πιο ανάλαφρα και σε πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις. Εάν θέλεις να προσθέσεις ένα κομμάτι στη συλλογή σου, προτείνουμε να επιλέξεις μία δερμάτινη καμπαρντίνα.

#2 Πλεκτό φόρεμα

Το πλεκτό φόρεμα είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας για τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Ωστόσο, από όλα τα πλεκτά φορέματα, εκείνα που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas είναι τα πλεκτά φορέματα σε maxi μήκος.

#3 Πουλόβερ σε leopard print

Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, κάθε γυναίκα πρόκειται να πειστεί για τη στιλιστική αξία του leopard print. Αυτό οφείλεται στις συλλογές των οίκων Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace. Πώς θα προσθέσεις όμως αυτό το τόσο δυναμικό μοτίβο στα σύνολά σου; Οι fashion experts προτείνουν τα πουλόβερ σε leopard.

#4 Τσάντες σε μπορντό χρώμα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μπορντό είναι το απόλυτο color trend της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το είδαμε στις συλλογές των Ermanno Scervino, Philosophy di Lorenzo Serafini, Roberto Cavalli, Bottega Veneta, Gucci και Ferragamo, οι οποίοι προτείνουν να προσθέσουμε στη συλλογή μας τσάντες σε αυτή την τόσο κομψή απόχρωση.

#5 Suede σακάκια

Τα πανωφόρια από suede δέρμα έχουν επίσης την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα σακάκι ή μία καμπαρντίνα για σοφιστικέ εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Διαβάστε Επίσης