Follow us

Η Chiara Ferragni βρίσκεται στην Ελλάδα | Το άνετο και κομψό travel look που δημιούργησε

Η Chiara Ferragni έφτασε στην Αθήνα.

Η Chiara Ferragni βρίσκεται στην Ελλάδα | Το άνετο και κομψό travel look που δημιούργησε papadakis

Η Chiara Ferragni ταξίδεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η influencer με τους σχεδόν 29 εκατομμύρια followers στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της το κομψό και άνετο look που δημιούργησε για να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει ένα σετ φόρμες σε γκρι απόχρωση που αποτελείται από μία cropped μπλούζα φούτερ και ένα παντελόνι σε flare γραμμή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκά sneakers, ενώ κράτησε μία suede δερμάτινη τσάντα σε καφέ απόχρωση.

Το travel look της Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni βρίσκεται στην Ελλάδα | Το άνετο και κομψό travel look που δημιούργησε
Chiara Ferragni

Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό travel look

#1 Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσεις σωστά την τσάντα που θα κρατάς στη διάρκεια του ταξιδιού σου. Ένα βιβλίο ή το tablet σου θα σου κρατήσουν συντροφιά, αλλά και έναν φάκελο με όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείς όπως τα εισιτήρια, η ταυτότητα, η κράτηση που έχεις κάνει στο ξενοδοχείο είναι σίγουρα must have. Φυσικά μερικά από αυτά μπορείς να τα έχεις και ηλεκτρονικά στο κινητό σου, ωστόσο ένα back up είναι πάντα χρήσιμο.

#2 Το σημαντικότερο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να δημιουργήσεις ένα outfit που να χαρακτηρίζεται από άνεση. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσεις στη ντουλάπα όποιο ρούχο σε κάνει να αισθάνεσαι έστω και λίγο άβολα. Αντιθέτως καλό είναι να φορέσεις ρούχα σε άνετες γραμμές και απαλές υφές. Ένα αέρινο φόρεμα, ένα twin set που αποτελείται από τοπ και παντελόνι, το αγαπημένο σου τζιν σε συνδυασμό με ένα tank top, μία βερμούδα με ένα t-shirt. Ο στόχος είναι να απολαύσεις το ταξίδι χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

#3 Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή των παπουτσιών. Αυτό σημαίνει πως είναι προτιμότερο να αφήσεις στη βαλίτσα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και να προτιμήσεις ένα flat ζευγάρι, όπως τα sneakers.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr