Follow us

Βάσια Κωσταρά | Με Bond girl-inspired φόρεμα στο Παρίσι

Το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε η σχεδιάστρια ρούχων για επίσημη περίσταση στην πόλη του φωτός.

Βάσια Κωσταρά Instagram@vassia_kostara

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτή την περίοδο η Βάσια Κωσταρά, όπου και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το επίσημο opening του πρώτου της showroom εκτός Ελλάδας. Αυτό βρίσκεται μάλιστα στη Rue De Rivoli, ανάμεσα σε ιστορικούς οίκους μόδας.

Όσο λοιπόν η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται στην πόλη του φωτός, δεν θα μπορούσε να μην παραστεί και σε μια σειρά από glamorous events, που παραδοσιακά λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της πόλης αλλά και μετά το πέρας της. Μάλιστα σε ένα από αυτά τα events ήταν που η ίδια πραγματοποίησε μια εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις χάρη στο κινηματογραφικό της inspo.

Ο λόγος για ένα εντυπωσιακό κατάμαυρο φόρεμα από βελούδο και διαφανές σιφόν ύφασμα, το οποίο η Βάσια Κωσταρά επέλεξε για το πάρτι λανσαρίσματος ενός νέου αρώματος του brand Killian. Το εν λόγω φόρεμα είναι φυσικά μια δική της δημιουργία και έμπνευση πίσω από αυτό αποτέλεσαν τα εκθαμβωτικά Bond girls που παρέλασαν ανά τα χρόνια από τις ταινίες με ήρωα τον πράκτορα 007. Με έντονο V neck και υπέροχη κίνηση χάρη στο σιφόν ύφασμα, είναι ξεκάθαρα ένα από τα ωραιότερα occasion dresses που είδαμε τελευταία.

Η εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr