8 πλεκτά για ενδιαφέρουσα υφή και layering στις εμφανίσεις σου

Πλεκτά πουλόβερ και ζακέτες που θα ευχαριστηθείς στις casual στιγμές της καθημερινότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί να ανυπομονούμε για τα πρώτα κρύα ώστε να φορέσουμε τις ανανεωμένες καμπαρντίνες μας, κομψά blazers και άλλου είδους outerwear pieces που μας έχουν λείψει, στην πραγματικότητα όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα πολυτελές και cozy πλεκτό, που δίνει ενδιαφέρουσα υφή στις εμφανίσεις μας.

Τα πλεκτά ρούχα είναι τα κατάλληλα fashion items για layering τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα και αποτελούν σύμμαχο της γκαρνταρόμπας μας για τη δημιουργία εμφανίσεων που ξεχωρίζουν για το ανεπιτήδευτο στιλ τους. Σκέψου απλά πόσο μπορείς να ανεβάσεις ένα look με basic μονόχρωμα κομμάτια αν απλώς προσθέσεις ένα πλεκτό με χρυσά κουμπιά σε navy στιλ ή κουμπιά-κόσμημα, πλέξη με χρυσοκλωστή ή ένα trendy μοτίβο όπως το plaid και το leopard.

Για αυτή τη σεζόν, οι μεγάλοι οίκοι μόδας επένδυσαν ξανά στα πλεκτά ρούχα, κάνοντάς τα αναπόσπαστο κομμάτι boho εμφανίσεων στην crochet εκδοχή τους, βάφοντάς τα στα πιο δημοφιλή χρώματα όπως το μπορντό, το buttery κίτρινο και το burnt orange, αλλά και κεντώντας τα με τα logo τους. Μερικοί μόνο από τους οίκους στους οποίους είδαμε τα πλεκτά ρούχα να κυριαρχούν δημιουργικά ήταν οι Loewe, Dries Van Noten, Ζimmermann και Emporio Armani, αλλά και Missoni και Stella McCartney.

Ακολουθούν 8 πλεκτά κομμάτια που θα ευχαριστηθείς στην καθημερινότητά σου το επόμενο διάστημα, σε street-style looks και sophisticated office εμφανίσεις.

Editor’s choice

Πουλόβερ πλεκτό ριγέ, Mango

Ζακέτα σε boxy γραμμή, Tommy Jeans

Πουλόβερ Με Μονόγραμμα Και Roll Λαιμόκοψη, Calvin Klein

Polo πουλόβερ, COS

Ζακέτα animal print, Bershka

Cropped top, Zara

Ζακέτα πλεκτή με ρίγες, Pink Woman

Oversized χνουδωτή ζακέτα με στρογγυλή λαιμόκοψη, Regalinas