Follow us

Από το γραφείο στη βραδινή έξοδο | Η Κατερίνα Καινούργιου με το ιδανικό μαύρο φόρεμα από Massimo Dutti

Το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι ιδανική επιλογή για κομψές day to night εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
katken85 @katken85

Λίγα κομμάτια έχουν τόσο μεγάλη στιλιστική αξία όσο το μαύρο φόρεμα. Διαχρονικό, πολύ κομψό και ιδανικό για διάφορες περιστάσεις, πρόκειται για ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Είτε θέλεις να δημιουργήσεις μία προσεγμένη εμφάνιση στο γραφείο είτε σε κάποια βραδινή έξοδο, ένα μαύρο φόρεμα είναι must have. Σε περίπτωση που είσαι σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου και θέλεις να επενδύσεις σε ένα νέο μαύρο φόρεμα, η επιλογή που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σε ενδιαφέρει σίγουρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκπομπή της, φορώντας ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα σε midi μήκος, με σκίσιμο και μία καρφίτσα. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το φόρεμά της είναι αφενός πως μπορούμε να το βρούμε στη νέα συλλογή της Massimo Dutti και αφετέρου πως είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο, που θα φοράς από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, τότε προτείνουμε να επιλέξεις ένα μαύρο φόρεμα όπως αυτό της Κατερίνας Καινούργιου. Για το γραφείο, μπορείς να το συνδυάσεις είτε με flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες είτε με ψηλοτάκουνες Mary Janes. Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία βραδινή έξοδο, μπορείς απλά να αλλάξεις τα παπούτσια, φορώντας ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνες γόβες και να προσθέσεις την απαραίτητη λάμψη με κάποιο εντυπωσιακό κόσμημα.

Δες εδώ το look της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Get the Item

Μίντι φόρεμα με λεπτομέρεια καρφίτσα Massimo Dutti
Μίντι φόρεμα με λεπτομέρεια καρφίτσα Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr