Follow us

Αυτά τα μποτίνια από τη Zara έχουν το χρώμα της σεζόν και είναι η απαραίτητη προσθήκη για τη συλλογή σου

Το απόλυτο κομμάτι για να δημιουργήσεις statement εμφανίσεις on a budget.

street style Splash News / Ideal Image

Μπορεί το φθινόπωρο να μην έχει μπει ακόμα για τα καλά – αν κρίνουμε από την υψηλή θερμοκρασία που επιμένει – αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιμεληθούμε μερικά από τα looks του επόμενου διαστήματος. Και σε αυτά τα looks μπορούμε να υιοθετήσουμε μερικές από τις τάσεις της σεζόν, προσθέτοντας πινελιές από τις προτάσεις που έκαναν μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025.

Ίσως η μεγαλύτερη τάση που θα δούμε φέτος είναι αυτή της επικράτησης της burgundy απόχρωσης, η οποία θέλει το χρώμα του κρασιού να βάφει από τα πανωφόρια, τις φούστες και τα φορέματά μας, μέχρι τα leather αξεσουάρ μας για επίσημες ή μη εμφανίσεις, όπως και τα παπούτσια μας. Γιατί λοιπόν να μη δοκιμάσεις τα τελευταία να είναι αυτά στα οποία θα επενδύσεις στο χρώμα της σεζόν, δημιουργώντας statement εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Η Zara προτείνει γι’ αυτή την περίοδο μέσα από τη συλλογή της ένα ζευγάρι ευκολοφόρετα μποτίνια σε burgundy χρώμα, τα οποία θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας elevate ακόμα και στα πιο απλά looks σου. Με χοντρό τακούνι 7,5 εκατοστών και στρογγυλή μύτη, το ελαφρώς glossy φινίρισμά τους θα χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας στις εμφανίσεις σου. Και μάλιστα on a budget, αφού θα τα βρεις στα 59,95 ευρώ.

Τα burgundy μποτίνια της Zara για να επενδύσεις αυτή τη σεζόν

Αυτά τα μποτίνια από τη Zara έχουν το χρώμα της σεζόν και είναι η απαραίτητη προσθήκη για τη συλλογή σου

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr