Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη μπεζ καμπαρντίνα από τη Marks & Spencer που θα φοράς για πάντα

Το άκρως φθινοπωρινό look που δημιούργησε η Σίσσυ Χρηστίδου με κομμάτια από τη Marks & Spencer.

sissychristidou @sissychristidou

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στην παρουσίαση της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" στο Mega. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια διαθέτει μάλιστα μία πολύ ξεχωριστή αίσθηση του στιλ, αφού τα looks που φορά στις εκπομπές της ή εκείνα που δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram προσελκύουν συχνά την προσοχή των διαδικτυακών φίλων της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου δημιούργησε το απόλυτο φθινοπωρινό outfit, φορώντας το άκρως απαραίτητο πανωφόρι του φθινοπώρου. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε ένα σατινέ πουκάμισο σε χακί απόχρωση με λευκές ρίγες με μία επίσης σατινέ φούστα σε midi μήκος που είναι στην ίδια απόχρωση με το πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα δερμάτινα μποτάκια, μαύρη τσάντα και το must have πανωφόρι της σεζόν, δηλαδή τη μπεζ καμπαρντίνα.

Διαβάστε Επίσης

Από τη δημιουργία της πρώτης καμπαρντίνας από τον Thomas Burberry, το μακρινό 1879, το εν λόγω πανωφόρι συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στη μόδα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν ανακυκλώνονται οι τάσεις της μόδας, καταφέρνει πάντα να κερδίζει στη μάχη του στιλ. Πρόκειται για ένα κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας και στιλ, ενώ μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους στη διάρκεια του χρόνου. Εάν χρειαζόταν ωστόσο να επιλέξουμε μία εποχή που αυτό το τόσο ιδιαίτερο πανωφόρι είναι must have, αυτή θα ήταν δίχως αμφιβολία το φθινόπωρο. Και ο ίδιος ο Burberry άλλωστε ήθελε να δημιουργήσει ένα πανωφόρι, με το οποίο να μπορεί να ανταπεξέλθει στο βροχερό Λονδίνο, συνεπώς, η καμπαρντίνα είναι τέλεια επιλογή για τις καιρικές συνθήκες και τον άστατο καιρό του φθινοπώρου.

Το φθινοπωρινό look της Σίσσυς Χρηστίδου

Get the Look

Καπαρντίνα με ζώνη από 100% βαμβάκι Marks & Spencer

Σατέν πουκάμισο με γιακά και κουμπιά σε όλο το μήκος Marks & Spencer

Σατέν ριχτή φούστα Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr