Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Το αθλητικό της look είναι ιδανικό για βόλτα στην πόλη

Η εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα στο κέντρο της Αθήνας με athleisure διάθεση.

Μπέττυ Μαγγίρα | Φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα στην απόχρωση που δεν προτιμάται συχνά το καλοκαίρι Instagram

Το ιδανικό look για χαλαρή βόλτα στην πόλη δημιούργησε πρόσφατα η Μπέττυ Μαγγίρα, χαρίζοντάς μας έμπνευση για αντίστοιχες εμφανίσεις μέσα στο φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια και performer φωτογραφήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και απόλαυσε μαζί με φίλη της μια βόλτα στα μαγαζιά για shopping. Η ίδια επέλεξε για την περίσταση ένα outfit αποτελούμενο από κλασική αθλητική φόρμα της εταιρείας Adidas, σε μοβ απόχρωση και με τις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της να κοσμούν το ρούχο στα πλάγια. Τη φόρμα συνδύασε με ένα απλό tank top σε λευκό χρώμα, ενώ ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια της New Balance ταίριαξαν ιδανικά με το πνεύμα της εμφάνισης. Ως προς τα αξεσουάρ, η Μπέττυ Μαγγίρα κράτησε την δημοφιλή canvas Tote Bag του Marc Jacobs σε μπεζ απόχρωση, ενώ για το κεφάλι της επέλεξε ένα jockey καπέλο σε λευκό και μοβ χρώμα από την εταιρεία VonDutch.

Το athleisure look της Μπέττυς Μαγγίρα είναι μια ιδανική επιλογή για strolling στην πόλη, αφού προσφέρει την απαραίτητη άνεση για πολύωρο περπάτημα, χωρίς να υπολείπεται σε στιλ. Για να πραγματοποιήσεις αντίστοιχες εμφανίσεις, επένδυσε σε μια κλασική φόρμα με ‘80s διάθεση και σε funky χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση, συνδυάζοντας την με basic κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου. Ιδανικά κομμάτια αυτού του στιλ θα βρεις μάλιστα και σε καταστήματα με vintage ρούχα, on a budget.

Η εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα | Το αθλητικό της look είναι ιδανικό για βόλτα στην πόλη
Μπέττυ Μαγγίρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr