Νατάσα Εξηνταβελώνη | Η φούστα της έχει το πιο trendy print της χρονιάς

Η φούστα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποιός για τις διακοπές της στην Ιταλία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τις διακοπές της στην Ιταλία απόλαυσε πρόσφατα η Νατάσα Εξηνταβελώνη, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με δικούς της ανθρώπους στη γειτονική χώρα. Και όσο η ανερχόμενη ηθοποιός έκανε τις βόλτες της με σύμμαχο τον γλυκό καιρό του φθινοπώρου, η ίδια επέλεξε φρέσκα και άνετα looks που ταίριαζαν απόλυτα στο νεανικό της στιλ.

Ένα item ήταν αυτό που ωστόσο ξεχώρισε από τις εμφανίσεις της, το οποίο μάλιστα ανταποκρίνεται πλήρως στις τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Ο λόγος για μια midi tulle φούστα σε leopard print, η οποία υπήρξε το επίκεντρο μιας από τις εμφανίσεις της Νατάσας Εξηνταβελώνη όσο εκείνη απολάμβανε τις διακοπές της.

Την εν λόγω φούστα συνδύασε με casual διάθεση, επιλέγοντας ένα 3 striped cropped φούτερ της εταιρείας Adidas, αλλά και μια λευκή tote bag Prada. Μαύρα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, minimal σκουλαρίκια από χρυσό και η εμφάνισή της ήταν ολοκληρωμένη, προσφέροντας ένα άνετο look για πολύωρο strolling.

Μια midi tulle φούστα σε leopard print μπορεί να αποτελέσει hero επιλογή για τη σεζόν, καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα με το styling που θα επιλέξεις να την πλαισιώσει. Συνδυασμένη με basic T-shirts σε λευκό, μαύρο και καφέ χρώμα, αλλά και με μαλακά φούτερ, μπορεί να φορεθεί σε casual περιστάσεις με πιο fashionable προσέγγιση. Εναλλακτικά, για μια βραδινή εμφάνιση με sexy διάθεση, ταιριάζει γάντι με μαύρο strapless κορμάκι ή με ένα διάφανο πουκάμισο, επίσης σε μαύρο χρώμα.

Η εμφάνιση της Νατάσας Εξηνταβελώνη