Η Σήλια Κριθαριώτη σού δείχνει πώς να ντυθείς το φθινόπωρο αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Ιδέες για wedding guest looks μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Σήλιας Κριθαριώτη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Πολύτιμη έμπνευση για το πώς να ντυθείς αν είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτό το φθινόπωρο χάρισε πρόσφατα η σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, η οποία παρευρέθηκε στο γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Matthew Kumar. Η ίδια ήταν άλλωστε που επιμελήθηκε το design τόσο του νυφικού της κόρης του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, όσο και το φόρεμα που εκείνη επέλεξε για το pre-wedding πάρτι.

Η Σήλια Κριθαριώτη παρευρέθηκε στο πάρτι και στο γάμο συνοδευόμενη από τον εφοπλιστή σύζυγό της, Νίκο Τσάκο. Και για τις δύο επίσημες περιστάσεις, εκείνη επέλεξε δίχρωμα φορέματα σε δικό της σχέδιο, τα οποία διέθεταν περίτεχνα μεσάτα bustier.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια επέλεξε για το pre-wedding πάρτι ένα μαύρο cold shoulder φόρεμα με τονισμένο μπούστο και κίτρινη ογκώδη φούστα με λευκές λεπτομέρειες, με το πατρόν της δημιουργίας να τονίζει ταυτόχρονα ιδανικά και τη μέση της. Το look ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες με εντυπωσιακό κόσμημα, όπως και λευκό clutch bag του οίκου Hermès.

Για τη γαμήλια τελετή, η ίδια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με περίτεχνο εφαρμοστό μπούστο και φουσκωτά μανίκια σε ροζ απόχρωση, με κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο της δημιουργίας να αποτελεί ένας μεγάλος φιόγκος. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες και metallic clutch.

Το design και των δύο φορεμάτων είναι ιδανικό για γυναίκες με μεσογειακές καμπύλες, μιας που η έμφαση δίνεται και στις δύο περιπτώσεις στη μέση και στο ντεκολτέ, με την Α γραμμή να προσφέρει άνεση κίνησης και χάρη. Επιπλέον, η μαύρη χρωματική βάση επιτρέπει και στις δύο περιπτώσεις στα άλλα χρώματα να αποτυπώνονται με το απαραίτητο boldness, για statement αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Αναζήτησε λοιπόν για αντίστοιχες περιστάσεις φορέματα με ‘50s πατρόν και πολυτελή υφάσματα, τονίζοντας τον θηλυκό σωματότυπό σου στα κατάλληλα σημεία και τολμώντας το παιχνίδι με πιο έντονα χρώματα.