Είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο; Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο κολακευτικό φόρεμα

Το πολύ θηλυκό φόρεμα που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να έφτασε στο τέλος της, κάτι που ενδεχομένως να σήμαινε και λιγότερες προσκλήσεις σε γάμους και βαφτίσεις, ωστόσο όχι. Το φθινόπωρο είναι επίσης μία εποχή του χρόνου που επιλέγουν πολλά ζευγάρια για να διοργανώσουν αυτά τα τόσο σημαντικά μυστήρια. Κάπως έτσι, το σενάριο είναι γνωστό σε όλες μας. Το προσκλητήριο φτάνει στα χέρια μας και η ερώτηση "πώς θα ντυθώ σε έναν φθινοπωρινό γάμο" χρειάζεται την απάντησή μας. Ευτυχώς για εμάς, η Κατερίνα Καινούργιου μάς προτείνει μία πολύ κομψή και Made in Greece επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φορά ένα μακρύ φορεμα με κοψιματα σε μία έντονη κόκκινη απόχρωση, το οποίο έχει κεντημένο ένα 3D λουλούδι. Πρόκειται για μία δημιουργία του ελληνικού brand μόδας Mind Matter, στη νέα συλλογή του οποίου μπορείς να βρεις διάφορα φορέματα που είναι τέλεια επιλογή για επίσημες περιστάσεις όπως οι βάμοι,οι βαφτίσεις ή τα parties.

Έντονο και επαναστατικό, θηλυκό και sexy, το κόκκινο βρίσκεται στη λίστα με τις επικρατέστερες χρωματικές τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το τόσο εντυπωσιακό χρώμα είχε έντονη παρουσία στις συλλογές των Alexander McQueen, Miu Miu, Balmain και Courrèges, οι οποίοι δημιούργησαν καμπαρντίνες, φορέματα, δερμάτινα παντελόνια, καλσόν, αλλά και σε αξεσουάρ.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Item

Μαξι ελαστικο φορεμα με κοψιματα Mind Matter

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης