Follow us

Η Μαρία Βοσκοπούλου φόρεσε τα πιο trendy παπούτσια του φθινοπώρου

Μια επιλογή που θα αναβαθμίσει τις casual chic εμφανίσεις σου από το πρωί ως το βράδυ.

Μαρία Βοσκοπούλου Instagram

Τα πιο trendy παπούτσια του φθινοπώρου φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνισή της η Μαρία Βοσκοπούλου, χαρίζοντάς μας inspo για αγορές που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας με στιλ κατά τη διάρκεια της pumpkin spice season.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Βοσκοπούλου ανάρτησε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει μια βραδινή βόλτα στην πόλη. Η νεαρή ηθοποιός – που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της και έχουμε ήδη απολαύσει στην τηλεόραση στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια" – επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό oversized blazer, το οποίο και συνδύασε με εμπριμέ πουκάμισο και μαύρο carrot fit παντελόνι. Αυτό που ωστόσο ξεχώρισε ήταν οι μυτερές μπαλαρίνες της, οι οποίες διέθεταν διπλό strap διακοσμημένο με τρουκς.

Τα εν λόγω παπούτσια αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, με τον οίκο Alaia να ευθύνεται σε μεγαλύτερο βαθμό για το revival του εν λόγω design που αποτελεί it item για τις πανταχού fashionistas. Ένα αντίστοιχο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναδείξει ένα κλασικό office look με key επιλογή ένα μονόχρωμο παντελόνι ή midi φούστα, ενώ φοριέται από το πρωί ως το βράδυ εξασφαλίζοντας άνεση και elevated στιλ. Αν δε φορεθεί στη burgundy απόχρωση που αποτελεί με τη σειρά της τεράστιο trend για τη σεζόν, μπορεί να σταθεί ως statement στοιχείο μιας εμφάνισης που ξεχωρίζει.

Η εμφάνιση της Μαρίας Βοσκοπούλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου φόρεσε τα πιο trendy παπούτσια του φθινοπώρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr