Ο πιο θηλυκός τρόπος για να φορέσεις το leoprard print σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε μία από τις διασημότερες τάσεις της μόδας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η Βάσια Κωσταρά στο Instagram είναι αρκετό για να γεμίσουμε από στιλιστική έμπνευση. Η σχεδιάστρια μόδας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για τις δημιουργίες της όσο και για το brand της, ενώ ιδιαιτέρως διάσημα είναι τα βίντεο που δημιουργεί, δίνοντας στιλιστικές συμβουλές. Η σχεδιάστρια αγαπά μάλιστα τόσο τις τάσεις της μόδας όσο και κάποια διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ενώ φροντίζει να κάνει συνδυασμούς που χαρακτηρίζονται από ισορροπία.

Την τελευταία περίοδο μάλιστα, η Βάσια Κωσταρά βρίσκεται στο Παρίσι, όπου και άνοιξε το πρώτο της showroom. Φροντίζει μάλιστα να μοιράζεται με του διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στην πόλη του φωτός αλλά και από τα looks που δημιουργεί. Σε κάποια από τα looks της υιοθέτησε μία από τις διασημότερες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν, δηλαδή το leopard print.

Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, κάθε γυναίκα πρόκειται να πειστεί για τη στιλιστική αξία του leopard print. Αυτό οφείλεται στις συλλογές των οίκων Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace, που μας παρουσίασαν διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσουμε ανάλογα με το στιλ μας.

Πώς θα φορέσεις το leopard print σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά

Σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει να πειραματιστείς με το στιλ σου και να υιοθετήσεις το εν λόγω τόσο δυναμικό μοτίβο, η Βάσια Κωσταρά προτείνει να συνδυάσεις ένα πουκάμισο σε leopard print με ασορτί σατινέ φούστα σε maxi μήκος. Η σχεδιάστρια μόδας ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες, μπεζ καμπαρντίνα και μαύρη δερμάτινη clutch bag.

Διαβάστε Επίσης

Εναλλακτικά, ένας κομψός τρόπος για να φορέσεις το leopard μοτίβο είναι να συνδυάσεις ένα πουκάμισο σε αυτό το μοτίβο με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Η Βάσια Κωσταρά ακολούθησε αυτό το styling tip, ολοκληρώνοντας το σύνολό της με μία μπεζ καμπαρντίνα και χρυσά κοσμήματα. Το δερμάτινο μαύρο παντελόνι έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το υφασμάτινο, ωστόσο είναι μία πιο elevated εκδοχή του. Σε συνδυασμό με κάποιο top, πουκάμισο ή ακόμα και πανωφόρι σε leopard μοτίβο, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο δυναμικό.

Διαβάστε Επίσης