Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας

Η Σοφία Καρβέλα προτείνει την πρώτη αγορά που χρειάζεται να κάνεις αυτή την εποχή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σοφία Καρβέλα ανήκει στην κατηγορία των fashionistas. Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να παρατηρήσουμε πως αγαπά τη μόδα και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία γκαρνταρόμπα στην οποία υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στα διάσημα trends της εκάστοτε σεζόν και τα διαχρονικά κομμάτια.

Σε μία από τις αναρτήσεις της μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το παλτό που δεν φεύγει ποτέ από την επικαιρότητα της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, στο οποίο συνδύασε ένα γκρι πουλόβερ με γκρι mini φούστα με πιέτες, μαύρο καλσόν και μαύρες δερμάτινες μπότες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το παλτό που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία συλλογή, δηλαδή το μαύρο.

Διαβάστε Επίσης

Κομψό, διαχρονικό και εξαιρετικά πρακτικό, το μαύρο παλτό θα είναι για πάντα η πρώτη σκέψη όταν αναρωτιέσαι με ποιο πανωφόρι θα ολοκληρώσεις ένα φθινοπωρινή ή χειμερινό σου look, αλλά και μία από τις πρώτες αγορές που αξίζει να κάνεις αυτή την περίοδο.

Extra Stylish Hack: Ένας τρόπος για να καταλάβεις εάν το παλτό σου είναι πολύ μεγάλο ή μικρό είναι το "the hug test". Όταν φορέσεις το παλτό σου, προσπάθησε να αγκαλιάσεις το σώμα σας και παρατήρησε τα μανίκια από το παλτό. Σε περίπτωση που νιώθεις πως είναι αρκετά στενά, σημαίνει πως χρειάζεσαι ένα νούμερο μεγαλύτερο. Εάν παρατηρήσεις πως το μήκος από τα μανίκια είναι αρκετά μεγάλα, ενδέχεται να είναι πολύ μεγάλο το νούμερο για εσένα.

Το φθινοπωρινό look της Σοφίας Καρβέλα

Editor's Picks

Παλτό με μονή σειρά κουμπιών και χαλαρή εφαρμογή Marks & Spencer

Φαρδύ παλτό με γιακά Zara

Παλτό με δετή ζώνη H&M

Μάλλινο παλτό Answear Lab