Follow us

6 δημιουργικοί τρόποι για να φορέσεις το leopard print αυτό το φθινόπωρο

Ιδέες για να εντάξεις μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στην καθημερινότητά σου χωρίς το ρίσκο ενός fashion error.

Leopard print Pixel Formula

Με το Mob Wife aesthetic να μπήκε για τα καλά στη ζωή μας μέσα από τα TikTok trends της προηγούμενης σεζόν, ήταν ζήτημα χρόνου μέχρι οι μεγάλοι οίκοι μόδας να εμπνευστούν και να επαναφέρουν στη fashion συζήτηση το print που ορίζει το εν λόγω στιλ. Ο λόγος φυσικά για το leopard print, το οποίο κατέκτησε επάξια τη θέση του στις συλλογές για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2024-2025.

Πώς όμως μπορούμε να εντάξουμε το risky print στην καθημερινότητά μας χωρίς το διαρκή φόβο της υπερβολής ή ενός στιλιστικού λάθους που ακροβατεί στα όρια του κιτς; Ακολουθούν 6 δημιουργικοί τρόποι για να φορέσεις το leopard print αυτό το φθινόπωρο

Leopard blazer και ουδέτερα στρώματα

Φόρεσε ένα leopard blazer φορεμένο πάνω από ουδέτερα χρώματα, όπως μπεζ, κρεμ ή μαύρο είναι μια ιδανική πρόταση, που στην πραγματικότητα μπορεί να σταθεί διαχρονικά ανεξαρτήτως τάσεων. Συνδύασε με ένα λεπτό ζιβάγκο, ένα ημιδιάφανο πουκάμισο ή ένα ζεστό πλεκτό με straight fit παντελόνι ή μια midi φούστα και δημιούργησε έναν κομψό συνδυασμό. Με αυτόν τον τρόπο, η ένταση του leopard ισορροπείται με τα ουδέτερα χρώματα, κάνοντας το blazer να ξεχωρίζει χωρίς να υπερφορτώνει την εμφάνιση.

Leopard φουλάρι και δερμάτινο μπουφάν

Πρόσθεσε ένα leopard φουλάρι από πολυτελές μετάξι σε ένα κλασικό μαύρο δερμάτινο μπουφάν και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου denim παντελόνι. Αυτός ο συνδυασμός προσθέτει έναν μοντέρνο και ταυτόχρονα στιλάτο τόνο σε μια απλή εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί σε casual περιστάσεις από το πρωί ως το βράδυ. Η μίξη των υφών – απαλό φουλάρι και δυναμικό δέρμα – δημιουργεί μια οπτικά ενδιαφέρουσα αντίθεση, κάνοντας την εμφάνιση να φαίνεται ανεπιτήδευτα κομψή.

6 δημιουργικοί τρόποι για να φορέσεις το leopard print αυτό το φθινόπωρο
Elizabetta Franchi Autumn/Winter 24-25

Leopard φόρεμα με δερμάτινες μπαλαρίνες

Ένα πρωινό φόρεμα σε leopard print μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με ένα κοντό πουλόβερ φορεμένο από πάνω και με δερμάτινες μπαλαρίνες, που επίσης αποτελούν μεγάλη τάση για φέτος. Ιδανική επιλογή για γραφείο, που συνδυάζει άνεση και elevated στιλ.

Leopard φούστα και oversized πουλόβερ

Συνδύασε μια leopard φούστα σε midi ή mini μήκος με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ, διαλέγοντας γήινες αποχρώσεις, όπως λαδί, burgundy ή μουσταρδί. Το leopard προσθέτει την απαραίτητη bold ενέργεια στο άνετο oversized πουλόβερ, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ έντονου και χαλαρού στυλ.

Leopard παπούτσια από ponyskin σε μονόχρωμη εμφάνιση

Κάνε τα leopard παπούτσια σου από ponyskin το επίκεντρο της εμφάνισης φορώντας τα με ένα μονόχρωμο look σε μαύρο, γκρι ή μπορντό χρώμα. Αυτά μπορούν να είναι κομψές μπαλαρίνες με μπαρέτα ή διαχρονικά loafers. Η μονόχρωμη εμφάνιση αφήνει τα παπούτσια να ξεχωρίσουν, προσθέτοντας προσωπικότητα που δεν συγκρούεται με άλλα prints ή χρώματα.

Leopard τσάντα τσάντα και boho vibes

Συνδύασε μια leopard δερμάτινη τσάντα με ένα φθινοπωρινό look που αποπνέει boho vibes, φορώντας για παράδειγμα ένα flowy floral φόρεμα ή πουκάμισο με διαφάνειες και βολάν. Το leopard στοιχείο συμβιώνει αρμονικά με τη boho παράδοση και μερικές φωτογραφίες προσωπικοτήτων όπως η Stevie Nicks ή η Florence Welch θα σε βάλουν αμέσως στο νόημα για το πώς να το φορέσεις σε ένα τέτοιο context.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr