Η Σοφία Καρβέλα σού δείχνει τον stylish τρόπο για να υιοθετήσεις την τάση του leopard

Πώς θα φορέσεις το leopard σύμφωνα με τη Σοφία Καρβέλα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις της φετινής σεζόν στη μόδα είναι αυτή του leopard. Όλα ξεκίνησαν, βεβαίως, από την αναβίωση της "mob wife aesthetic" από τις fashionistas στο Tik Tok και τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν οι σχεδιαστές προτείνοντας looks σε leopard μοτίβο, και animal prints γενικά. Η bold αυτή τάση πάντα τρόμαζε λίγο τις γυναίκες γιατί είναι τέτοια η ένταση που αποπνέει το λεοπάρ σχέδιο που εύκολα μπορούν να γίνουν λάθη υπερβολής στο styling. Ωστόσο, δεν μπορείς να διανύσεις τη σεζόν χωρίς να δοκιμάσεις την τάση του leopard και η Σοφία Καρβέλα έχει να σου προτείνει ένας πολύ κομψό τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Η Καρβέλα, που εργάζεται ως στιλίστρια και creative στη Νέα Υόρκη, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό t-shirt και μπαλαρίνες. Σ' αυτό, λοιπόν, το minimal outfit πρόσθεσε ένα κομψό πανωφόρι σε leopard μοτίβο και πέτυχε την τέλεια αρμονία και ισορροπία στο look της, που ξεχωρίζει, βεβαίως, χάρη στο statement τζάκετ.

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις τη δημοφιλή τάση, αλλά δεν θες να φανείς τόσο τολμηρή ώστε να φορέσεις animal prints σε total look (αυτή σίγουρα είναι μια πιο δύσκολη στιλιστική πίστα), μπορείς να ακολουθήσεις τον τρόπο της Σοφίας Καρβέλα: επένδυσε σ' ένα κομμάτι με λεοπάρ μοτίβο και κράτα το υπόλοιπο look σου "ήσυχο". Αν ακόμα και ένα animal print πανωφόρι σου φαίνεται τολμηρό, τότε μπορείς να γίνει ακόμα πιο συντηρητική στις επιλογές σου και να δοκιμάσεις την τάση τις εμφανίσεις σου επενδύοντας σε μία τσάντα leopard ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε leopard.

Δες το look της Σοφίας Καρβέλα