Η Όλγα Κεφαλογιάννη με εντυπωσιακή μαύρη τουνίκ στο Ηρώδειο

Το look της υπουργού Τουρισμού στη συναυλία για την Ίμβρο στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Στη συναυλία που δόθηκε για την Ίμβρο στο Ηρώδειο, με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων τραγουδοποιών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Ross Daly, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Μανώλης Μητσιάς, βρέθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η υπουργός Τουρισμού, που επέστρεψε πρόσφατα από την Ιαπωνία όπου ταξίδεψε για να επισκεφτεί την τουριστική έκθεση του Τόκιο "Tourism EXPO Japan 2024" με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα, και εν μέσω της αποκάλυψης για την κρίση στον γάμο της, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Για την περίσταση, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε να φορέσει μία κομψή μάξι τουνίκ με cutout λεπτομέρειες στα μανίκια, σε μαύρο χρώμα, την οποία συνδύασε με σκουλαρίκια πέρλες και ένα chic clutch. Στα χέρια της κρατούσε και μία εσάρπα για τη βραδινή δροσιά.

Μία άνετη και κομψή τουνίκ, όπως αυτή που επέλεξε η Υπουργός, είναι ιδανική για μία περίσταση όπως οι συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις του Σεπτεμβρίου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μόλις λίγα 24ωρα πριν τη χθεσινή συναυλία, είχε κάνει μία λιτή δήλωση επιβεβαιώνοντας τις φήμες για κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα: "Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα".