Ξέχνα τα skinny παντελόνια | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε την top τάση της μόδας στα τζιν

Η εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Παρίσι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στο Παρίσι με αφορμή την εβδομάδα μόδας, δίνοντας το παρών σε διάφορα fashion shows και events. Η ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη γαλλική πρωτεύουσα, χαρίζοντας μας την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Σε μία από τις αναρτήσεις μάλιστα, φορά τη μεγαλύτερη τάση της μόδας στα τζιν παντελόνια για αυτή τη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό casual chic σύνολο, συνδυάζοντας ένα καφέ τοπ με ψηλόμεσο wide leg τζιν παντελόνι με glittery εφέ και sneakers. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία καμπαρντίνα σε καφέ απόχρωση. Κάπως έτσι φόρεσε μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας: τα wide leg τζιν παντελόνια.

Στις πασαρέλες των οίκων Dries Van Noten, Balmain, Bevza, Eudon Choi, Emporio Armani, Calcaterra και Bottega Veneta ξεχωρίσαμε τις barrel-leg σιλουέτες, δηλαδή τα wide leg παντελόνια, κυρίως σε γήινες αποχρώσεις αλλά και denim, που είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις στην πόλη. Τα wide leg τζιν παντελόνια βρίσκονται σε μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα items της γκαρνταρόμπας μας που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα και που μάλιστα κολακεύουν όλες τις σιλουέτες.

Από τη Hailey Bieber και τη Rosie Huntington-Whiteley μέχρι την Amal Clooney, τη Victoria Beckham και την Kate Middleton, οι celebrities αγαπούν τα wide leg παντελόνια και τα επιλέγουν τόσο για casual όσο και για formal περιστάσεις. Συνεπώς εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα νέο τζιν παντελόνι, προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα σε αυτή τη γραμμή.

Το φθινοπωρινό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Διαβάστε Επίσης