Follow us

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε την αμφιλεγόμενη τάση του φθινοπώρου

Το κομψό casual chic σύνολο της Φαίης Σκορδά.

MissBloom TEAM
fayskorda @fayskorda

Πλέον, έχουμε ενημερωθεί για τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024/2025 και βρισκόμαστε στο στάδιο που κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες στη γκαρνταρόμπα μας. Ανάμεσα σε όλα τα trends όμως, υπάρχουν κάποια που μας κερδίζουν αμέσως και κάποια άλλα για τα οποία είμαστε πιο διστακτικές. Ένα από αυτά τα trends υιοθέτησε και η Φαίη Σκορδά, δείχνοντας μας έναν έξυπνο τρόπο για να το φορέσουμε χωρίς να κάνουμε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά δημιούργησε ένα φθινοπωρινό casual chic σύνολο, συνδυάζοντας ένα μπεζ πουκάμισο με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μπεζ σακάκι και ένα ζευγάρι flat Mary Janes σε leopard μοτίβο. Από την εν λόγω εμφάνιση, ξεχωρίσαμε κυρίως τα παπούτσια της παρουσιάστριας λόγω του μοτίβου.

Διαβάστε Επίσης

Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, κάθε γυναίκα πρόκειται να πειστεί για τη στιλιστική αξία του leopard print. Αυτό οφείλεται στις συλλογές των οίκων Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace, που μας παρουσίασαν διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσουμε ανάλογα με το στιλ μας.

Σε περίπτωση που νιώθεις κάπως διστακτικά απέναντι σε αυτή την τάση, οι fashion influencers προτείνουν να προσθέσεις στο φθινοπωρινό και χειμερινό ντύσιμό σου κάποιες μικρές πινελιές από αυτά τα δυναμικά μοτίβα με τη χρήση των αξεσουάρ.

Το φθινοπωρινό look της Φαίης Σκορδά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr