Η Βάσια Κωσταρά με total white σύνολο σαν Γαλλίδα fashionista | Πώς θα το αντιγράψεις

Η κομψή εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά στο Παρίσι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το στιλ των Γαλλίδων fashionistas αποτελεί πηγή έμπνευσης για γυναίκες από όλο τον πλανήτη. Το γεγονός πως δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά ταυτόχρονα το στιλ τους παραμένει επίκαιρο και ενημερωμένο είναι ένας από τους λόγους που παρακολουθούμε τα looks και τα combos που δημιουργούν. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης της μόδας και του στιλ φαίνεται πως ενέπνευσε και τη Βάσια Κωσταρά.

Η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Παρίσι, όπου έχει δημιουργήσει το δικό της showroom. Από την καθημερινότητά της μάλιστα, μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε ένα φθινοπωρινό total white σύνολο.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά φόρεσε μία ημιδιαφανή λευκή μπλούζα με βολάν στα μανίκια και μία λευκή ψηλόμεση παντελόνα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκή δερμάτινη ζώνη και λευκά ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά είναι πως το λευκό είναι μία πολύ chic απόχρωση τόσο για το φθινόπωρο όσο και για τον χειμώνα. Οι Γαλλίδες fashionistas αγαπούν ιδιαιτέρως τη συγκεκριμένη απόχρωση τόσο σε παλτό, κοστούμια, παντελόνια, πουκάμισα ή ζακέτες. Οι λευκές μονοχρωματικές εμφανίσεις επίσης συναγωνίζονται σε κομψότητα τις total black και σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις να αντιγράψεις το look της σχεδιάστριας.

Το φθινοπωρινο look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης