Follow us

Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ – Matthew Kumar | Οι ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων

Τι φόρεσαν οι καλεσμένες στο γάμο που τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ NDP

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο αγαπημένος της Matthew Kumar, σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Μητρόπολη Αθηνών.

Καλεσμένοι στο γάμο της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, γαλαζοαίματοι από ενεργές Ευρωπαϊκές μοναρχίες, πολιτικά πρόσωπα και celebrities. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι καλεσμένες πραγματοποίησαν εμφανίσεις που ξεχώρισαν για την κομψότητα και το royal style τους, σε ένα event που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθούν οι ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων που ξεχώρισαν.

Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ

Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ – Matthew Kumar | Οι ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων

Η μητέρα της Θεοδώρας, Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ, επέλεξε όπως η κόρη της ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti, το οποίο ήταν maxi σε γαλάζιες αποχρώσεις και διέθετε αρχιτεκτονικό σχέδιο. Το χειροποίητο φόρεμα χρειάστηκε πολλές ώρες δουλειάς από το επιτελείο της σχεδιάστριας, ενώ ταίριαξε με το ιστορικό κόσμημα-σταυρό που επέλεξε η Άννα Μαρία από την κοσμηματοθήκη της πρώην βασιλικής οικογένειας.

Marie-Chantal

Marie Chantal

Η Marie-Chantal επέλεξε για την περίσταση ένα pink nude φόρεμα του οίκου Louis Vuitton, με turtle neck σχέδιο, maxi μήκος και statement μανίκια με μαργαριταρένια κουμπιά. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε το Tequila Clutch του οίκου Aquazzura, σε silver απόχρωση.

Nina Flohr

Nina Flohr

Η Nina Flohr επέλεξε ένα pastel maxi φόρεμα με ντραπέ σχέδιο του οίκου ADAM LIPPES, το οποίο ταίριαξε με λευκές embellished γόβες του οίκου Manolo Blahnik. Την εμφάνιση συμπλήρωσε το Square Compact Clutch του brand Hunting Season, στην απόχρωση Oyster Nappa.

Αλεξία Γλύξμπουργκ

Alexia

Η αδελφή της νύφης, Αλεξία Γλύξμπουργκ, επέλεξε ένα φόρεμα σε wine red απόχρωση, το οποίο διέθετε statement μανίκια και embellished λεπτομέρειες. Το συνδύασε με metallic πέδιλα.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ

Marie Olympia

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήταν μια από τις κουμπάρες του ζευγαριού που επέλεξαν την ίδια δημιουργία δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Αυτή ήταν ένα maxi σατέν φόρεμα μπλε απόχρωσης, με kimono μανίκια. Η νεαρή Μαρία Ολυμπία συνδύασε το φόρεμα με metallic πέδιλα Prada.

Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας

Sofia

Η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας επέλεξε ένα maxi φούξια φόρεμα του Ισπανικού οίκου μόδας Alejandro de Miguel, το οποίο διέθετε πιέτες, αλλά και χρυσές λεπτομέρειες.

Alessandra de Osma - Πριγκίπισσα Αικατερίνη του Ανόβερου

Alessandra de Osma - Πριγκίπισσα Αικατερίνη του Ανόβερου

Η Alessandra de Osma επέλεξε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Luisa Beccaria σε μπλε δαντέλα και με διακοσμητικά κουμπιά, το οποίο συνδύασε με το Couturier Micro Bag της εταιρείας Aquazzura.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη του Ανόβερου επέλεξε ένα maxi gown σε baby blue απόχρωση από το brand HUISHAN ZHANG, το οποίο ήταν διακοσμημένο με εντυπωσιακά φτερά στα μανίκια. Η ίδια το συνδύασε με το Intrecciato Clutch της εταιρείας Bottega Veneta.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ